Vercin napisał(a):
Nie bardzo rozumiem zarzutu o to ze "rozplakalem sie"nt glosowania w ktorym jestem drugi. Skoro jestem drugi to zakladajac tak strasznie mi zalezy to chyba powininem nie wyrazac swojego negatywnego zdania na ten temat?
Jak to sie moglo(dalej moze)skonczyc widac patrzac na to kto jest trzeci a co sadzi o aion i grajacych w niego wiemy
http://www.mmorpg.pl/viewtopic.php?p=695514#695514Wytlumacz prosze w jakis sposob zle oceniajac taki sposob wybierania moda w sytuacji gdy patrzac na glosy bym nim zostal pokazuje jak to strasznie mi zalezy i z jakiego powodu niby placze.
Ale ne mylisz sie w sumie ze mi jednak zalezy gdyz poprostu denerwuje mnie ekipka z zarrim na czele ktora pojawia sie w kadym temacie i trolluje. Chcialem zostac modem z nieskrywana radoscia gonic ich z tego dzialu.
Chcialem tu oddac huraganowi/zanziemu/zarriemu ze wklada w to trollowanie duzo checi i zapalu. Filmiki, obrazki widac ze to jego zyciowa misja
Akurat to czy jestes pierwszy, trzeci czy piaty nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. Nie to mialem na mysli piszac poprzedniego posta. Bardziej chodzilo mi o cale zamieszanie spowodowane idiotycznym glosowaniem, na jakze zaszczytna funkcje (o zgrozo) moderatora.
W dodatku twoje uwagi kierowane w strone Zarriego sa smieszne. Kazdy, kto ma chociaz troche dystansu do tego burdelu wie, ze Zarri pretenduje do miana forumowego clowna i raczej tak jest postrzegany. Dziwie sie, ze niektorzy ludzie caly czas biora jego posty na powaznie (mowie tutaj stricte o dziale Aiona).
Najlepsze jest to, ze gdyby zarriego usunac z forum to nagle zrobiloby sie nudno i nie byloby na kim psow wieszac co niewatpliwie wszyscy lubia robic.