Oki, sory moze za bardzo si eunioslem, moze to byl jakis inny drizzit
, whateva1 generalnei chodzi mi o ludzi twego lub ni e twego pokroju, jakkolwiek takiego rodzaju co to wchodza zamieniaja sie w smoka udawaja twardzieli , dostaja w dupsko, a potem sie pytaja np jak sie robi mikstury, a innych od lam wyzywaja, mneij wiecej o to mi chodzilo. Pozatym, wiesz.. dawno temu jeszcze za zcasow starych cywilizacji generalami byli np młodzi ksiazeta, lub szlachta, ale zawsze wtedy gdy zaczeła im rosnac broda. Wtedy to wedlug starozytnych ludow mezczyzna nadawal sie do samodzielnego myslenia, dowodzenia wojskiem lub roznych innych sparw. Byc moze jest to posatwa zbyt feudalna, ale ja jestem jej wiertny i moze mamy dzisiaj cos co niektorzy nazywaja wolnosci ai rownoscia to fakt jest jeden, dal mnie kolesie tacy jak owa poza, ktokolwiek nim(nią) był, i ludzie tacy jak on(ona) naparwde nei zasluguja na zadny szacunek. Co to za tlumaczenie ze "ty tesh kiedy s miales tyle lat" ale nigdy nie robilem takich bzdur, nie robilem z siebie błazna na oczach wielu ludzi, a tak sie walsnie zachowuja coniektorzy. Aha i jeszce jednda sparwa. Puki co, to naprawde co do zarzucenia nie amm absolutnie nikomu poza paroma wyjatkami ludzi hmmm wieku ze tak powiem niedojkrzalego, moze tear zsi ebede czepaic ale za satrych jeszcze czasów Nina... tak tak ta nina, dobar nie bede rozwijal tematu ona sama wie co zrobila i pzreprosila, jednakze ja jej wybaczyc nie moge. Kolejny.. taunis (raistlin tesh byl troszke kiedys do niego podobny, tyle ze raistlin zdecydowanie "wymadrzal" i tearz to nie wiem czy ktokowliek moglby by cos mu zarzucic) taunis..wiadomo... gburowatosc i "pseudoniewinnosc" "wiecznie pokrzywdozny " itd. KOlejni ktorycvh nie wiem czy dobzre nawet pameitam, to kolesie typowi ktorym si ewydaje ze sa niewiadomo kim o pseudo idootycznych imionach (songo, hefajstos, itd itd). DObra glupota jest wymieniac tutaj, ale wiez mi dotychczas spotkalem tylko niewielu naparwde spoko ludzi ponizej 14 lat, o dziwo powyzej tej "magicznej garnicy" sytuacja sie zmienia, choc niewiele. rozpisalem si emoze teraz zajarzysz oco chodzi pozatym nie zmieniajmy tematu tamto bylo takei dopowiedzenie na temat jednego 12 "pseudo maga" udajacego kobiete, a zachowujaca sie gorzej niz facet (jak udawac to chocioaz z klasa), ktoremu fanug keidys pzrypierdzielil za walsnie takowa lamness..