sikth napisał(a):
wrocilem do WoWa, i juz wiem, jak to jest grac bez slaidshow, jak to jest ponapierdalac sie z horda 1vs1, co w WARze nie bylo mozliwe (1vs1).
Napierdalanie 1v1 to ja mam w Quake 2 jak strzele sobie duela. Zdecydowanie wolę masową bubę.
Okej jeśli już jesteśmy przy 1v1 to ofc w WoW jest to lepsze zdecydowanie. Tyle, że w WAR nie ma balansu pod 1v1 bo nie na tym gra polega
Slideshow? Ja mam na oko z 15 fps przy naprawdę konkretnej nakurwie, więc nie można tu mówić o 2-3fps.
Ale tak, silnik jest niedopracowany w warhammerze.
Cytuj:
wreszcie muzka leci w tle, ktorej w WARze nie uswiadczysz...
WoW ma piękną muzykę, ale i tak zwykle gram bez dźwięku słuchając muzyki na jaką mam ochotę. W TBC oczywiście grając w nowych lokacjach słuchałem muzy, ale potem i tak wyłączałem
W WAR muzyka jest fajna, tylko pojawia się rzadko, szkoda.
Cytuj:
i mimo ze swiat bardziej lukrowy, to zwiedzanie swiata po raz setny, jest o wiele fajniejsze niz odkrywanie go po raz pierwszy w Warze. klimat zdecydowanie po stronie WoWa.
Klimat + lore zdecydowanie jest lepszy w Warhammerze. Design lokacji? Myślę, że WoW wypada lepiej. Niemniej jednak jak pomyślę, że miał bym levelować cokolwiek od nowa to mi się na wymioty zbiera.