S@mael napisał(a):
mrynar jak stukne 15ty jutro , bys mnie po s2 oprowadzil co bym darmowe mutacje zgarnal i jakies booki;p no i kompletny revamp ekwi;] Surowce mam tylko powiesz ile czego ci trza nascavangowalem troche .
Musze dolaczyc do jakiegos Euro clanu , jestem w jakims USA to moze od nich jakas surke da sie wyzebrac z vaulta heh-heh
Zrobienie samych tylko AP misji zajmue od cholery czasu , juz zygam tymi questami - ja chce skill by use gain... jak w UO ,ale to trza by sie pozbyc systemu lvli a w Fe jest on dosc gleboko zakorzeniony w mechanice i co by nie narzekac dopracowany;/
Wlsciwie chyba to jest glowny problem FE oprocz paru felerow w combacie , to brak endgamu. Nie ma sensownych interakcji miedzy graczami ,a singleplayery szybko sie nudza i sa dla sofciakow.
W S2 mozemy sie zgadac, ale u mnie kiepsko z czasem i nie umiem sie umowic na konkretny termin. Dodaj mnie do friendsow i lap w grze.
Jak bedziesz mial jakies trudniejsze questy do zrobienia w instancjach to tez mozemy skoczyc. Nie wszystko mam zrobione.
Gra sie sklada z trzech elementow questow, craftu i pvp, wszystkie sa dosc ciekawe, ale jak sie skoncentruje na jednym to gra moze mega szybko sie znudzic. Ja na zmiane craftuje i robie questy, czasem calymi tygodniami tylko craftuje.
PvP kuleje, bo brakuje graczy, nadzieja w F2P. Od 3 dni siedze w conflict town i spotkalem 2 graczy, obaj z zaprzyjaznionej frakcji niestety...
Endgame brakuje, bo te sektory ktore sa to mial byc tylko taki wstep do gry, ale developerka strasznie zwolnila inie mozemy sie doczekac S4, nie mowiac o kolejnych sektorach. Docelowo mialo byc chyba 200 lvli
, jest 55...