Temat ktory ty w tym momencie poruszyles tym pytaniem byl juz walkowany setki razy. Wystarczy poszukac jest tu masa informacji o kazdym mmo. Nawet jest to podzielone na rozne dzialy takze bez problemu znajdziesz podstawowe info o kazdym mmo. Mam obecnie L4 i mam za duzo wolnego czasu to pozwole sobie zejsc troszke z tematu i tu tobie podrzuce kilka tytulow:
1.
Ultima Online - tez juz nie pierwszej swiezosci gra, ale moim skromnym zdaniem bije na leb tibie pod zwgledem grywalnosci, iloscia drog do wyboru itp. Jedna wada to chyba taka ze pvm jest juz troszke kilka lat wstecz. Kazdy moob reaguje tak samo czyli agro i leci na Ciebie. Takie malo inteligentne ataki powoduja ze mozna na kazdego takiego mooba znalesc sposob i go pokonac, o wiele slabszym charem.
2.
WoW - co tu bede duzo pisal, trzeba sprawdzic. Prawie kazdego potrafi wciagnac ta gra do konca. Ogromny swiat i do tego moim zdaniem na dobrym poziomie graficznym przedstawiony. Mozna ladowac w mooby dniami nocami, craftowac itp. Wada jest i to duza maly wplyw na sama postac. Jedynie co mozna samemu zmieniac to talenty. Cala reszta robi sie automatycznie.
2.
SWG - tytul raczej dla ludzi lubiacych, swietlne miecze, blyski laserow itp. Gra jest bardzo rozbudowana! Mozna zostac burmistrzem czy lowic rybki albo zostac pilotem, badz tez handlarzem i tak dalej...
Mozna by tak wymieniac i wymieniac. Tak wiec gdzie ja to wszystko znajde w tej tibii? Tam jak sie komus narazisz to nastolatki pojda po kolegow i beda cie ubijali w nieskonczonosc albo trafisz na hack konta i po zabawie.
Koncze bo jeszcze spadnie na mnie grad krytyki i hamstwa
ps. uwaga uzytkownik jest pod wplywem silnej goraczki (40,2 stopni) czytac tego posta z przymruzeniem oka