Cytuj:
2002-01-15 02:36, kloodi napisał:
Bez przerwy jestem (i pewnie też inni gracze) nękany przez 2 lub 3 PK. Mam obecnie 35HP i jeden strzal i jestem trupem, nawet nie mam szans ucieczki. Denerwujące jest takie granie jak nagle ktos podchodzi i nagle zabija. Gram po to zeby sie dobrze pobawic a taka gra co ma miejsce teraz na SC nie ma dla mnie sensu. Co uzbieram na regi to zaraz je trace. Jaki jest sens grania? Mam sztucznie nabic sile i dexa zeby tylko przezyc? Czy nie mozna jakos zrobic tak, zeby zabijac mozna bylo tylko w T2A, albo (co bym wolal) pokasowac konta nieuczciwym graczom? Bardzo bym prosil GMasterow zeby to przemysleli! Czekam na odpowiedz...
Sluchaj nie wiem czy wiesz ale PK na SC w chwili obecnej jest ogolnie skrajnie trudne - a ci goscie co sie tym bawia maja do tego prawo - sami obrali jak chca sie bawic.
Jest taka zlota rada ktora gdzies wyczytalem - bierz male ilosci regow - mniej stracisz.
Tak BTW to juz bym chyba wolal zginac z czyjejs reki niz byc okradzionym w tak beszczelny sposob jak mialo to niedawno miejsce -----------
A poza tym zawsze mozna sie udac w jakies spokojniejsze miejsce np do Yew - ostatnio jak tam bylem - spokuj cisza i wspaniale lasy i te przepiekne gigantyczne drzewa - ehhhh az lezka sie kreci w oku - nie raz i nie dwa moje kosci bielaly w Yew na sloncu
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-01-15 11:21 ]</font>