Tor-Bled-Nam napisał(a):
Ja mam pare podstawowych pytanek. Jesli bylo to prosze o linka, sam nie moglem znalezc.
1.Czy caly kontent rpg, czyli wylewelowanie postaci mozna przejsc solo?
2. Jaka jest wielkosc swiata, w porownaniu do np. wow tudziez eq2.
3.Jak stuknie mi 20 lvl i skoncza sie questy to co oprocz pvp mozna robic. Czy sa np. mobki wymagajace grupy do zabicia, jakies instance dla group itp.
4. Jak zorganizowane jest pvp skoro ludzie spotykaja sie tylko w miastach . Czy musze umowic sie z kims i wejsc razem do jakiejs strefy?
Eh , mialo isc do tematu pytania ale cos mi sie pomieszalo i dalem tu. Prosze zatem o przesuniecie.
konradorEdit: Przesuniete z Przydatnych linkow... Niestety nie moge przenosic postow _do_ istniejacych juz topicow.
1. Mi sie udalo przejsc solo z henchmanami wszystkie misje poza dwiema - a i te pewnie bym przeszedl jakbym sie mocniej uparl
2. To niech powie ktos inny. Swiat jest spory, jak zwiedzisz caly i odkryjesz cala mape to jestes debesciak
3. Kazdy instance jest dla grup - wchodzisz sam, z henchami, albo z playerami. Sa highlvl spotry do farmowania kasy i itemow, poza tym zeby skompletowac wszystkie skille tez sie nachodzisz po swiecie i po mobach. Sa tez spoty ultrahighlvl typu Temple of Ages - reglamentowane bo zeby tam wejsc twoj region musi miec favor - czyli wygrywac w najwiekszych bitwach PvP.
4. Sa rozne areny do PvP. Randomowa - wchodzisz i cie losuje w grupie 4 osob przeciwko innym 4 - nie wiesz z kim i przeciw komu. Teamowa - 4 osoby ale same sie zbieraja w team przed wejsciem. Teamowa 8-osobowa polaczona z minifabularkami - konczaca sie walka 8vs8, a finalnie wielka bitwa 6 druzyn 8osobowych. W koncu sa GvG w ktorych moga brac udzial tylko gildie ktore maja wlasny Guild Hall. Sporo aren ma rozne zasady, Tomb 8vs8 tez, GvG rowniez.
PvP zorganizowane jest tak ze wchodizsz do lokacji, wybierasz team o ile mozna (w random nie mozna) i klepiesz Enter Mission