Muahah co za czlowiek. To sie usmialem...
Ciddir napisał(a):
Dana napisał(a):
Czy to problem oblookać temat o "mmorpgach w które możesz grać za darmo", wejść na strony o tych grach, poczytać faq ,poogladać skriny ,ściągnać ,zainstalować ,zagrać..
No niby tak... Ale przeciesz możecie mi zawsze jakos poradzić. Polegam na waszym doświadczeniu co do mmorpg. Np. co ty mógłbyś mi poradzić?
??
Nie podlizuj sie tak. Ja poradze Ci jedno - idz pograc w pilke masz jakis niedotleniony mozg.
Ciddir napisał(a):
Po pierwsze nie jest to 999999 temat "jaki darmowy mmo wziąć", tylko pytanie do doświadczonych graczy, czy znają mmorpg spełniający moje wymagania.
Po drugie to że na tym forum masz ponad 100 komentarzy a ja 10 to nie znaczy że jestes Alfą i Omegą.
Więc koniec końców, nie rób bajzlu z tematu twoimi fochami.
Twoj temat nie rozni sie niczym od miliona innych tematow napisanych przez osoby ktore ida na latwizne i nie chce im sie przejrzec forum. A jesli ktos im to wytyka to oni zaczynaja gadac jescze wieksze glupoty.
eh...
Ciddir napisał(a):
Koniec końców mała rada. Nie rób tak więcej. Ja tak robiłem, i teraz udzielam się pod innym nickiem bo mi wstyd. Przemyśl sobie. SORKI ZA OT.
No to chyba bedziesz musial znow wymyslec sobie nowy nick. Wstaniesz kiedys piknego poranka, zajrzysz do tego tematu i przeczytasz swoj belkot to Ci sie dopiero glupio zrobi.
-----------------------------------------------------------------------------
Wracajac do tematu nie wiem co odpisac na taki potok glupoty. Ktos moglby mi wyjasnic jaka on gre chce?
Ciddir napisał(a):
Otóż, chciałbym żeby były w nim bardzo rozbudowane możliwośći i się rozkręcał dosyć łatwo, ale nie za łatwo. Żeby nie polegał tylko na EXTERMINACJI coraz to mocniejszych potworów. Dobrze było by żeby był w 3d, ale to nie jest konieczne
Chcilbym zeby bylo latwo ale nie za latwo. Chcialbym 3d albo i nie. Zeby sie nie bilo coraz mocnijszych potworow a najlepiej wogole bez exterminacji (PEACE, LOVE & FREE SEX). Chcialbym żeby były w nim bardzo rozbudowane możliwość - nie chce bic potworkowz (napsiane wyzej) raczej chcialbym zostac policjantem i aresztowac tych co bija coraz lepsze potwory gdyz moim zdaniem tzreba bic od mocniejszych do latwiejszych albo wcale aby byc coraz lepsztm wojownikiem. Ahh i zeby sie latwo rozkrecal - chce na poczatku wille z basenem i plantacje potworow - ale nie tych lepszych bo niby po co.
Mi udalo sie tylko w ten sposob rozgryzc.
Powiem krotko - NIE MA TAKIEJ GRY
Ale moze doswiaczeni ktorych prosiles o pomoc CI pomoga, glowa do gory.
Pograj w sims online albo podlacz sie do tematu o mmorpg wieziennym. Zawsze lepiej pouciekac z pierdla, skradac sie i wogole - zawsze lepsze to niz bic coraz lespze potworki
A teraz zmykam i nigdy mnie nie znajdziecie bo jest mi wstyd za te glupoty co napsialem i ide zmienic płeć.
CU[/quote]