Cytuj:
2002-02-11 20:37, Lcv napisał:
Witam wszystkich,
Musze przyznac, ze tego nie spodziewalem sie nawet po takim idiocie, jak Szerszen. Dzis zaczal on zabijac dla zabawy postaci zwiazane z Harmonium, po czym zablokowal jednej z nich mozliwosc wskrzeszania sie.
Nie dla zabawy, zrealizowalem jedynie to co wczesniej oglosilem publicznie na forum - ze wzgledu na to iz GM nie sa Waszym zdaniem potrzebni, nie otrzymujecie pomocy. Ze wzgledu na wzbudzenie mojego gniewu, kazde wezwanie jest/bylo traktowane jako "wzywanie nadaremno" - czyli bez potrzeby, co zaowocowalo blyskawica.
Wskrzeszenie nie zostalo zablokowane, po prostu Arkan mial murderera i "znajac taks wietnie Ultime" nie wiedizal ze wtedy moze wskrzesic sie jedynie przy Ankhu a nie u healera w miasteczku, wiec nie plec bzdur.
Cytuj:
Potem ukradl klucz i zaczal psuc dla zabawy wszystko, co stworzylismy.
Nic w domku nie robilem, pzoa pozostawieniem cial tam gdzie byly, klucz mi nie jest potrzebny do wchodzenia do domkow, wiec tym bardziej posadzenie o kradziez jest bezpodstawne.
Cytuj:
Gdy dowiedzial sie o planach przeniesienia serwerka z jego domu i odebrania mu statusu admina za lamanie fundamentalnych zasad GMowania, mocno urazony Szerszenik skasowal konto Atreidesa, o czym na forum nie powiedzial ani slowa. Nie dal mi szansy zdementowac kolejnych swoich klamstw.
Alez konto nadal dziala i jest czynne, nadal jest nieskasowane, ba nadal istnieje postac Atreidesa.
Bana na forum rowniez nie otrzymales - mimo iz zasluzyles.
Cytuj:
Pan admin wystraszyl sie na dobre, ze straci kontrole nad SC i na szybko spacyfikowal Rade GM oraz wszystkich wspierajacych inicjatywe graczy.
ROTFL
Cytuj:
Apeluje do wszystkich ceniacych zasade nieingerencji GM w swiat gry oraz majacych Szerszenia tam, gdzie my wszyscy, o przeniesienie sie na shard DZ, gdzie juz wkrotce powstanie panstwo oparte na zasadach Harmonium (wlasna ziemia, tytul szlachecki i Ratusz). Z serwerka juz zaczeli odchodzic porzadni gracze.
A ja zauwazylem wzrost wejsc.. (sic!) na konsoli... jak to wytlumaczysz?
Cytuj:
Musze przyznac, ze nigdy nie spotkalem sie z przypadkiem, by GM byl tak chory czlowiek, jak imc Szerszen. Gdyby nie to, ze pod jego kontrola znajduje sie serwerek, szybko stracilby on wplyw na losy SC. Ja osobiscie nie moglem uwierzyc, ze mogl on posunac sie do tak chamskiego zagrania.
Ja rowniez zdziwilem sie wielce gdy dowiedzialem sie iz:
1. Atryda proponowal jednemu z GM z SC posade GM na DZ
2. Atryda proponowal innemu GM kradziez plikow SC i przeniesienie ich na "lepsze lacze", nie przebierajac w slowach a propo mojej osoby.
Czy masz cos do dodania?