Cytuj:
2002-02-17 01:10, Koz napisał:
scorpio ok ale jak juz ktos mowil to w krawiectwie wynika ze jest najbardziej zjeb.. bo tu sie nie uczysz jak ci sie nie uda a w innych tak
wiec krawiectwo pozostaje najgorszym zawodem
i wkurwia mnie taki podzial ze kolo ma GM w miningu i kowalstwie w 3 dni a ja sie prawie miesiac mecze i mam tylko 72,7 w tailoringu !!! gdzie sprawiedliwosc ?!?
Co ty pierniczysz jakie trzy dni. Ja drugi dzien kopie rude i mam raptem ok 15% miningu ze o innych skillach nie wspomne bo wstyd. A alchemi to ja robie juz ze dwa miechy i jak powiedzialem jak po przerobieniu 1000 rega mam jakis przyrost to sukces a do mistrza to mi jeszcze troche brakuje - ciekawe co bedzie dalej. Nie wspomne o magii z ktora tez jest przejabane sie czegos nauczyc - ciekawe ilu mamy mistrzow w magery - z tego co wiem to profian chyba nie mial mistrza magery a gral magiem ostro i ostro czarowal.
W zasadzie mam dla ciebie dobra rade - jak nie masz cierpliowsci do zawodu ktory wymaga duzzzo czasu to sie go nie ucz. Powiedzmi takaz rzecz a moze trzeba probowac robic rzeczy ktore zadko wychodza albo prawie wcale <- sprobuj np produowac przedmiot ktory ci prawie wcale nei wychodzi
o moze bedziesz mial gainy.
A tak swoja droga Szerszen moglby zwiekszyc ilosc drewna bo to jakis absurd zeby latac po calym swiecie zeby wyskrobac kilka logow