Jak juz sporo osob wie, przygotowujemy sie do uruchomienia nowego serwera...
nie chcielismy czynic tego juz teraz, lecz sytuacja stala sie nieprzyjemna -
board/viewtopic.php?topic=2046&forum=17&0 . postanowilismy odpalic serwer jak najszybciej. wiemy, ze nie obedzie sie bez bugow, i wielu innych rzeczy...
podstawowa rzecz ktora bierzemy pod uwage to ilosc ludzi, oraz klimat panujacy na serwerze.
postanowilismy ograniczyc teren przygody, przynajmniej na poczate.. oraz zmienic miejsce... jak i gdzie - zobaczycie.. ale mam nadzieje ze bedziecie zdziwieni...
nastepna sprawa... na starym serwerze, z powodu wielu bugow ludzie maja za dobre staty... za wielu magow jest, za wielu kowali za wiele jest.. zreszta niewazne...
za latwo zostac grandmasterem...
to co postanowilismy nie przyszlo nam latwo.
te postacie, ktore tak kochacie, te wypieszczone wychuchane postacie...
stracicie je...
stary swiat skonczy sie w rozblysku magii...
i wszyscy zaczna jako newbie...
brutalne pouniecie... wiem o tym...nie przyspozy nam to zwolennikow, wiele osob odejdzie... wiem o tym...
mam nadzieje ze pozostana z nami osoby, la ktorych bardziej od skili liczyl sie klimat.
to ze ostatnio kulal.. znaczylo ze zajmujemy sie czym innym...
w nowym swiecie czeka na was warstwa fabuly, jakis cel w zyciu... nie tylko praca dla pracy walka dla walki...
to na poczatek.. pozniej sami wytyczycie swoje cele...
zmieni sie kowalstwo... przygotowane sa spore niespodzianki, drastycznie zmieni sie sposob nauki magii... za jakis czas magowie dostana nowe zaklecia...
rozne zawody wiele zyskaja...
brzmi to jak tlumaczenie sie z naszej decyzji? moze
lecz chcialbym by kazdy byl swiadom, ze tracac wiele, otrzymuje doozo wiecej...
nioe wszyscy doszli teraz do maxymalnych umiejetnosci, lecz ci co doszli.. wiedza co oznacza brak mozliwosci rozwoju...
nude...
zaczynajac od zera.. kazdy moze wybrac to co mu sie podoba... nowe imie nowe umiejetnosci...
wiem ze nie przekonalem wszystkich..
ale jesli choc 5 osob zostanie z nami.. bedzie to nasz sukces...
na poczatku bedziemy razem z Wami.. ramie w ramie zdobywac swiat.. pozniej damy Wam szanse rozwoju.
nic wecej nie chce na razie zdradzac...
kto chce... odejdzie, podziekuje Mu za gre u nas, rzyczac milej gry na immych shardach...
wszyscy zylismy w UO.. to byl nasz swiat... swuat te odchodzi w zapimnienie, lecz nie ginie.. wyjdzie z cienia nowy, piekniejszy... mam nadzieje...
kazdy z dotychczasowych osob, dostanie maila z informacja co i jak... i pytaniem czy chce byc z nami dalej... poprosimy o nazwe konta, o haslo... o wybor gildii na poczatek...
zreszta... nastepne 2 tygodnie beda dla nas, GMow ciezkim testem naszych umiejetnosci i cierpliwosi...
nie bedziemy za czesto pojawiac sie na serwerze... wiec grajcie... tak jak chcecie...
nie spotka was kara...
lecz jesli dojda nas skarki na kogos.. to ominie go nagroda.. moze nie wielka.. lecz...
wiec grajcie, jakbyscie tam zyli...
zyjcie, jakbyscie chcieli komus udowodnic cos..
jesli chcecie...
prace nad " Zaginionym Światem" uwazam za mocno zaawansowane
Gadget