se3r napisał(a):
...witam serdecznie wszystkich tutaj zgromadzonych...ekipa SUBWAY STUDIOS zrzeszajaca grafikow scenarzystów rysownikow animatorów muzykow i kazdego kto ma troche inaczej w głowie poszukuje PHPowca(ów dwóch:)) do projektu Web Browser MMORPG'a, oczywiście jeżeli ktoś z was tworzy cos innego godnego uwagi to także chętnie...organizujemy także melanże integracyjne...poprostu szukam kogoś kto bedzie mi potrafił napisać skrypty do moich projektów...w grę wchodzą profity jakie bedziemy czerpać z gierki... więc pozdrawiam wszystkich uczestnikow forum i zapraszam tych najbardziej kreatywnych
[email protected]
Jeśli to gra przez przeglądarkę to wątpię, żebyście zarobili sporo kasy.
Najpierw gra musiałaby się stać popularna, a możesz mi wierzyć lub nie, ale w dzisiejszych czasach mmo przez przeglądarkę jest duużo i twoje musiałoby się przebić naprawdę dobrym pomysłem i realizacją, chociaż szczerze mówiąc i tak chyba nie zdobędziecie takiej popularności jak tibia albo ogame
. Na forum poświęconym grom mmorpg wątpię, żebyś znalazł dużo osób szczególnie na forum poświęcoym darmowym mmo...
Lepiej poszukaj przez googla jakiegoś forum o php i na nim zamieść tego typu ofertę na pewno znajdziesz tam kogoś doświadczonego. Niecała sekunda korzystania z googla i proszę
http://forum.php.pl/ lepiej tam spróbuj. Jeśli chodzi o programowanie to ze mną raczej o c/python/perl/Delphi możesz pogadać. Spróbujcie raczej swoich sił w jakimś prostym mmo ale nie przez przeglądarkę, liczy się pomysł. Tibia nie jest najbardziej skomplikowanym mmo a jednak się ciesz bardzo dużą popularnością w zasadzie ogrmną a jakby nie patrzeć to taka cudowna nie jest...