Nawet jak wstanie to i tak niewiadomo czy mi konto założą, a przez to niewiadomo czy bede grał. Ale może się zdarzyć że Szanowni Panowie GM'owie, założą mi konto i wtedy jeśli serwer bedzie up to bede grał, ale mogą mi dzisiaj założyć konta i sie może zdarzyć ze serwer nie bedzie up i co wtedy?, Wtedy nie bede grał w UO, ale zrobią mi nadzieje zakładając mi konto, A więc GM'y nie zakładać mi konta! Ale cyba gadam bez sensu, co? Gdybym gadał z sensem, to bym zrozumiał coś z tego co ja pisze, ale niestety nic nie rozumiem, ehhh, takie jest życie, albo sie rozumie co sie pisze, albo nie, ja w tej chwili kompletnie nie wiem co pize, tylko sstukam w klawisze z klawiatury i jakieś bzdurne żeczy wychodzą, a może rzeczy sie pisze przez rz? kto wie. Ale nawet jak serwer jeszcze ni bedzie up, to nadal mam swojego wolfa i bede mógł grać, nobo ja jestem w klanie wolfa, dzisiaj mamy mecz ligowy z AGD, ostatnio z powodu zbyt dużych lagów na serwerze musieliśmy przełożyć mecz na dzisiaj, ale to nie tak źle, bo sobie jeszcze przez ten czas poćwiczyliśmy, dzisiaj chyba bedzie następna nieprzespana noc, bo najpierw mam mecz o 21:00, potem o 23:00 mam sparring z BK, jednym z faworytów do zwycięztwa w lidze, a potem bede grał w UO, jeśli oczywiście serwer bedzie up. hehe, chyba cosik sie rozpisałem i napisałem coś o jakis bzdurach, ale przecie trza sobie poćwiczyć w pisaniu bzdur, ściemnianiu itp. itd. NARA! Zyczcie mi szczęścia na meczu!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Pivoo dnia 2002-03-01 17:10 ]</font>
|