Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż wiem że powstal juz temat o tej grze lecz na officjalu jest to platne.Oferuje więc prywatny bardzo dobry server RF Online! Server ma 2 miejsce w top 100.
A teraz troche o grze:Jest to mmorpg ale nie kolejny but w ktory pogramy tydzien i mamy dosc żmudnego expienia.Bardzo ciekawą częścią gry jest rasa Cyborgów w których możemy grać warriorem (miecze topory itp) rangery (Wielkie działa karabinki itp) oraz specjalist (tworzenie itemków) nie jest to oczywiście jedyna rasa w grze,pozostają jeszcze 2 Cora (Elfy) i Bellato (Niziołki) w odróznieniu od cyborgów oprocz wyżej wymienionych ras Cora i Bellato posiadają jeszcze Spiritualist czyli typowy mag który włada róznymi żywiołami.Codo skilli to jest tutaj system tz "Skillowania" jak uzyjemy skill zwiekszamy jego % aż dojdzie do 100 i jest lvl up.Bardzo pomysłowym pomysłem w grze są questy.Dość juz questow w ktorych musimy latac po całej mapie i oddawac je do npc.Po otrzymaniu lvlu otrzymujemy wiadomosc od npc z questem do wykonania,możemy go przyjąć lub też odrzucić.Po zakończeniu questa otrzymujemy ponownie wiadomość i wybieramy lub otrzymujemy przedmiot.
Strona Servera
http://www.novus-sector.net/
Mój nick w grze :Biel