Cytuj:
On 2001-11-14 13:57, Smolik napisał:
to znaczy jaka to bedzie gildia ?
rozumiem ze jak chlopaki z sp na cats poszly to bedzie jakas only pvp nie ?
Otóż nie
Raczej RPG, bez jakiegoś szczególnego PvP. Nie wiem jak Thalionowi, ale mi osobiście
PvP zbrzydło (tzn. w moim wypadku PvP wygląda w sposób: redzi wpadają, ja padam, redzi wypadają). Pewnie jestem lamer, ale gra w trammel tutaj bez redów i innych tego typu wkurwiających przeszkadzajek daje mi 1000x więcej zabawy. Na siege było pewnego rodzaju wyzwanie, ale takie nerwice (typu każdy poważniejszy wypad skończony byciem skillowanym) nie działają dobrze na moje zdrowie.
Jak dla mnie Siege to serwer dla weteranów którym już się niedobrze robi na widok dungeonów itepe. Cenie ten serwer za wiele rzeczy, ale ja po roku grania na siege jestem nadal newbie. Wstyd się przyznać ale póki nie zacząłem grać na catsie, nie znałem praktycznie dungeonów (no z wyjątkami). Zawsze zanim gdzieś się doszło pojawiał się "element PvP".
Także teraz mam zamiar trochę nadrobić, bardziej skupiając się na innych aspektach gry. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale czuję się jakbym dopiero co zaczął grać w uo, więc mnie się podoba
Wbrew pozorom jednak wcale nie jest tutaj tak łatwiej.. Raczej powiem: mniej stresowo (przynajmniej dla mnie).
Dla tych co mnie nie znają: nie, nie żale się. Na Siege mam 2story housa (mógłbym mieć towera ale mniej mi sie podoba, poza tym zabrakło cierpliwości), wykończone postaci (oprócz resista), wystarczająco dużo kasy (chciałbym mieć teraz tyle na catsie:P), jakieś rewardsy, parę raresów i inne pierdy.
Także jakoś mi tam szło, tyle że nie w PvP - a to jest sprawą kluczową na Siege. Zbyt przesadzona jak dla mnie zresztą. Gdyby na wszystkich serwerach byłyby zasady jak na Siege, byłoby zajebiście - proporcja redów do bluesów na przyzwoitym, naturalnym poziomie. A tak, to jest to serwer dla PKasów (o ile jeszcze mają co PKować
). Jeszcze 2 miesiące temu bym temu zaprzeczył, ale wtedy jeszcze nie znałem obu stron medalu (czyt. zwykłych shardów). I nie mówię że Siege jest zły, bo sam jeszcze pewnie nie raz pogram na nim, i wszystkim innym gorąco polecam (no mam tylko nadzieję, że nie będzie coraz bardziej pusty
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Delis dnia 2001-11-14 19:11 ]</font>