eheheh, ale glupoty, az milo, jak reszta twoich topicow, no to idzie kontra i prawidlowy plan akcji.
1. Wchodzisz do banku i trafiasz na akurat zabitego bayu, ja stoje i pilnuje rzeczy, widze ze znikaja przedmioty no wiec zabilem ciebie, i tego drugiego. Ty nie miales zadnych rzeczy z ciala, fakt, ale te drugi mial dlatego ciesze sie zabilem
2. "sprzedasz mi cos tam za 29 k a on spierdalaj bo ci zajebie" --> eee? to ja? jakos sobienieprzypominam...
3. poisonika nie podrasowalem, i nie ja go wlaczylem, malo tego, zabilem cie niezatruta bronia,(zatrutej uzywam na potwory)
4. Niezatruwam, przypadkowym osobom, a w szczegolnosci tobie, zatruwam natomiast niektorym znajomym (lopek sie moze poszczycic np)
5. "jeszce jedno jak powiedzialem mu ze to napisze na forum to powiedzial ze przeginam i mnie zabil" --> hmm to byla grozba: "jak mnie zabijesz to napisze o tym na forum" niemoglem sobie odpuscic, ponioslo mnie
6 I teraz najwazniejsze, wszedlem do gry moja normalna postacia, zeby sobie troche pograc... Moje konto GMa niema nic z tym wspolnego...
No a przede wszystkim, jak ty jestes newbie to ja jestem jedwabnik...
Aha zapomnialem, kup sobie taka ksiazeczke "slownik ortograficzny"... poczytaj troche, autor ma bardzo bogate slownictwo, i latwo sie czyta, chociaz trudno zrozumiec fabule.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: bloob dnia 2002-04-25 18:56 ]</font>