Mam male pytanie, czy nie dalo bys ie zmniejszyc delay miedzy poszczegolnymi akcjami podejmowanymi przez gracza, w tym konkretnym wyadku chodzi o muzykowanie, . otoz mam harfe i wlasciwe mimo ,ze jestm bardem ,sam nie moge nic zaspewiac, bo ciagle mam denerwujace przerwy w muzyce...chyab ze drugi bard jakis sie znajdze to mi troche przygrywa... hyhy to integruje bardow, ale szczerze mowiac bylo by milo, jakby dalo sie cos samemu zaspiewac.
No i druga prosba. Czy byla by ,mozliwosc kupna piwa, wina itp. w papui? bo tak jak ide do delucji cos sobie kupie , to tylo ciagle " piajcy..." slysze
nie ma jakiegos miejsca, gdzie moznaw spokoju wypic. Oczywiscie wczuwajac sie w role. Przy arenie kreca sie ludzie na sluzbie i oni nie pija.Albo wlaczacy tez nie pija bo walcza.A jedna karczma w Papui pusta stoi.
Czlowiek wraca z lasu, chce sie troche odprezyc, zmyc z sienbie mech, bloto( piasek pustyni ewentualnie) porozmawial by soebie cetnie z przyjaciolmiw knajpcea tu kanjpki niet. Zamiast tegoprzychodza tacy rozni co wyzywaja od pijakow
hyhy tylko prosze,niech nikt nie mowi,ze problem pijanstwa itd ..