Gleader napisał(a):
Cytuj:
Jest Podstawka (Prophecies), I dodatek (Factions), II dodatek (Nightfall) i III dodatek (Eye Of The North).
Prophecies, Factions i Nightfall dzilaja niezaleznie. Do dzialanie Eye Of The North trzeba miec Prophecies.
Na poczatek kup sobie podstawke zeby zobaczyc czy gra ci sie spodoba - oferuje ona najwiecej klas i skilli wiec najwiecej na niej zobaczysz i pograsz. Potem Nightfall i Eye of The North bo oba trzymaja poziom - nie polecam natomiast Factions ktory ssie na calej linii a klimat chinsko/japonski pasuja jak piesc do nosa do pozostalej czesci gry. Ewentualnie tylko dla skilli sie go kupuje.
Boże,czy my gramy w tą samą gre? :|
Jest tylko 1 dodatek: Eye of the north
prop,fac,nf- są to kampanie
W propie masz NAJMNIEJ klas....i podstawowe skille
Bez factions nie będziesz mgół chodzic na allience battle.
Takie niepotrzebne czepianie się.
Prop, Fac, NF = kampania, przy czym na Propie nie pisze że to prop, tylko że to "GUILD WARS"
EotN = expansion pack
Jak ktoś kupuje i zamierza jeszcze grać, to ja bym od razu kupił wszystkie trzy kampanie, bo ostatnio staniały.
Chociaż jak grałem jakiś miesiąc temu to ciężko mi było znaleźć dobry zamiennik któregoś skilla do builda na monku (RC o ile się nie myle) i nie szło znaleźć teamu na HA. Wiele pospolitych buildów przerzuciło się na EotN.
Ja osobiście czekam na GW2 i oszczędze sobie na gwenie ;]