Kupilem pudelko z gra w sklepie internetowym. Wszystko pieknie zainstalowane i jest "cacy". Zakladam konto i strona NCsoft prosi mnie o oplacenie abonamentu. Nie wiedzialem ze procz pudelka trzeba tez z gory oplacic abonament i tu rodzi sie moj maly zestaw pytan.
Kupilem gre w sklepie
http://www.pripp.com/kody-Aion-26.html i wszystko odbywalo sie wzorcowo. Paczke dostalem dzisiaj - nawet dzwonil do mnie kurier z samego rana zapytac w jakich godzinach bedzie mi wygodnie by przyjechal. W pudelku znalazlem informacje ze wraz z kodem ktorym aktywowalem konto jest miesiac gry gratis/wliczony.
I teraz nie wiem czy wszystko dobrze jest zarejestrowane. Trzeba kupic dodatkowy kod na abonament i wtedy konto bedzie "do grania" przez 90 dni? (chce kupic kod na 60 dni i licze na 30 dni gratisu z pudelka - razem 90). Czy moze cos tak namieszalem ze te 30 dni gratis trzeba w jakis specjalny sposob aktywowac?
Chce byc pewien tego jak wszystko zalatwic by dodalo mi te 30 dni gratis - jesli rzeczywiscie przysluguje taka promocja to glupio bedzie ja tracic