1. nie jestem z taba w guldi
2. czy wkleiles naistotniejsze to nie wiem
3. smog, samael , ogolnie rm podejrzewala go o bycie gm od pierwszego spotkania, z tydzien temu dzien przed nasza rozmowa smog mi powiedzial ze phrad to bloob, pozniej byla gadka z toba, zalozmy ze to lyknolem stad ten text, chodzilo mi mniej wiecej ze gm nie ma szans bez drobnej nagiec sobie pograc, zapirdala na page, stawia serv itd.
nie ma czasu na normalne granie,
wychodze z zalozenia ze siedzial tydzien i makrowal ile sie dalo stad te skile i staty, kase nie wiem czy wyczarowywal, moze nie musial znal jak pierwszy skill inscription i sprzedal pare ksiag po niezlych cenach
4. pogadalem pozniej z zona phrada, paroma gm i jakos stracilem nadzieje na to ze jest gm
5. co do tego ze nie potrafi grac to jebiesz smuty bo jakos mu sie udalo wcale niedopakowana postacia lopiego pokonac vem (z moja drobna pomoca)
6. jakos bardzo mi to nie przeszkada ze ktos jest lepszy odemnie,i nie pisze tego dlatego ze jestem z nim w guildi (chyba nawet bylem pierwszym ktory zginol z jego reki
)
7. bala taka przypowiesc o kamienowaniu jakies kurewki w bibli, i bylo "niech pierwszy rzuci kamien ten co jest bez grzechu"
, baro a ty ile kurwa makrowales - jaka jest roznica miedzy spaniem z wlaczonym uo loopem a setskillem?
druga metowa lepsza bo nie powoduje lagow i padow
ad shiniji
a twoje inv mode w walce z demonkiem?
a infrastruktura miasta za psie pieniadze?
a wylacznosc na posiadanie okien w domkach?
widzicie tylko jak gm pomagaja innym, jak wam daja fory to ciedzicie cicho, a jak wam nie pomagaja moze nie potraficie sie z nimi dogadac