Witam.
Zachęcam wszystkich do gry w Jade Dynasty (
http://jd.perfectworld.com/).
Obecnie w grze jest system pomocy osobom, które dopiero co zaczynają przygodę z tą grą. Przy tworzeniu pierwszej postaci jest możliwość wpisania kodu, tzw. "Inductor ID", w lewym górnym rogu ekranu. Takie ID posiada każda postać powyżej 60lvl.
W tym poście proponuje wam wpisanie mojego ID w to miejsce. Co zyskujecie? Dodatkowe, bardzo przydatne przedmioty warte w grze sporo pieniędzy. Dostajecie je całkowicie za darmo za pomocą skrzynki którą możecie otwierać co 5 poziomów w przedziale 1-150lvl
.
Ja zaś za każdy wasz lvl dostaje dodatkowy exp i bonus jaden (do wykorzystania w bonusowym item shopie). Jak widzicie obie osoby zyskują więca na prawde jest warto. Jest to duże ułatwienie na start.
Serwer : europejski - Shura-EN,
IGN : Brumchilde.
Mój Inductor ID : 3640059X020009051002229Z3d21ff (najlepiej skopiować i wkleić w grze, ponieważ trzeba uważać na małe i wielkie litery)
Dodatkowo, jak sami osiągniecie 60 poziom , dostaniecie swoje własne ID i możecie zapraszać ludzi do gry oraz otrzymywać bonusy. Sami widzicie że naprawdę warto z tego skorzystać
.
Jeszcze raz gorąco zapraszam do JD. Jeśli ktoś się zdecyduje na wejście w świat Jade Dynasty, służę pomocą. Piszcie do mnie w grze lub tutaj a odpowiem na wszelkie pytania (oczywiście jeśli będę znał odpowiedź
)
Gorąco pozdrawiam.