No dobra ja juz coprawda przekroczylem 1000 ale co tam:
quinndil - nie chcial mi dawac halfa na ircu bo zawsze zdejmowalem jego bany(90% szlo na Taunisa), ale wybaczam mu
decado - twoje biuro podrozy podam do sadu...
eldorn - moj zaciekly wrog na forum w kwestii wyzszosci NoXa nad Polem, ktory zawsze probowal mnie przegonic w ilosci postow, co jak widac nie udalo mu sie
joka - hehe, on pierwszy uczyl mnie podstaw Ultimy na Noxie. Co prawda nauki skonczyly sie po jednym dniu, bo zostawil mnie w Cove i zapomniale o tym, a ja za cholere nie wiedzialem jak do Minoc wrocic
maq - kto ty kurwa?
saranix - tego to ja bede teraz widywal codziennie, bo musze sie z nim w szkole meczyc
Ehh pamietasz, te zbroje z Mythrilu, ktore nam zniknely razem ze Small Tawerem? To byly czasy
bloob - moj ulubiony GM, ktory sztuke "udawania, ze mnie nie slyszy na ircu" opanowal do perfekcji
butcher - dziwny jestes stary :>
dartmoor - tego, ze polazles z SCSoA nigdy ci nie wybacze...
gallahad - a mialo byc tak pieknie... :/
cyan - drogie miejsce zaraz za bloobem, zawsze chetny do pomocy.
golem - mialem przyjemnosc raz zginac z twojej reki
harden - ciebie nie lubie bo znow zaczoles grac swoim kowalem a mojego niechce mi sie cwiczyc
hefajstos - beda z ciebie ludzie
karanira - pierwsza dama SC/SoA, podziwiam cie za to, jszcze z nami wytrzymujesz...
kirot - to przez niego tu jestem, gdyby nie on to pewnie teraz plakalbym nad strata postaci na CL
gunaf - albo to ja sie starzeje albo to ty dziecinniejsz, bo od czasow NoXa zmieniles sie nie do poznania...
lopek - szykuj sie na kolejna porcje potionow dla mnie
martre - gdzie sie podziewasz, dyslektycy sie nam na forum mnoza w zastraszajacym tempie.
khernan - tego tez juz niedlugo bede widywal codziennie w przybytku rozkoszy szkola zwanym
samael - Uparty chlopak, niema co
scorpio - pamietam jedynie z NoXa, jak zaopatrywal Sarana w Potiony a ja je wykradalem
shinji - moj maly maniak hentai
zawsze skory do pomocy, jedna z najfajniejszych osob jakie poznalem w ultimie
jarre - za to co zrobiles dla tego serwera powinnismy cie na rekach nosic...
carvillian - pierwszy kowal NoXa, wspanialy GM i swietny rycerz
Obys jak najszybciej wrocil do nas.
chanserv - ty jestes "gupi" bo nie mozna ci ustawic auto halfopa
jashchoor - jeszcze pokazemy tym farejrom w blue kto tu rzadzi, nie boj sie.
smog - jak juz zrobimy pozadny chaos to moze wezmiemy cie do jakiejs pracy fizycznej
xiver - jeden z nielicznych, ktory nawrocil sie z NL na SoA, ale marnie skonczyl jako GM
taunis - hehe ciebie zawsze bede pamietal jako najwiekszego macrownika na SC, nigdy niezapomne jak mnie uczyles macrowac przed zamkiem naszej gildii... :*
profian - mialem z nim bolesna lekcje zasad gry fair play na Noxie...
anya - pamietaj ze dni nieparzyste dalej sa moje
oyci3c - najdziwniejszy przypadek z jakim mialem doczyniena, ale brakuje go mi
Yerpen - synonim slowa spokoj. Jak ty tu wytrzymales tyle czasu?
szerszen - Zywa legenda, to dzieki niemu tu jestesmy. Zawsze bedzie juz zwiazany z SC/SoA.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Psyche dnia 2002-08-26 20:21 ]</font>