Cytuj:
2003-04-28 21:33, Luki napisał:
Nikt cie nie bedzie linczowal jak sie zapytasz o coordy. Nie podaje sie przewaznie coordow w info w grupach poza noob island bo poprostu nikt nie chce na siebie zwuric uwage zlodzieji i pk-ow. Jesli chodzi o noob island to prawie zawsze podaja coordy chyba ze leader grupy is dupkiem i chce zrobic /who <name> i sprawdzic czy mu dany lvl pasuje do grupy.
Wygląda na to, że trafiam właśnie na tych "dupków"
Ot chociażby dzisiaj jakiś koleś szukał tanka do grupy... no to ja mu ślę tell, jako że zrobiłem tanka, a on mi na to (w słowach, które nie nadają się do cytowania), że mam za niski level (sprawdziłem później /who, on sam był 3 levels niżej ode mnie...).
Cytuj:
Pozatym zwruc uwage ze servery stoja w usa. Polska jest 6 godz. do przodu. Jak wy idziecie spac o powiedzmy 24:00 to SB dopiero sie rozkreca bo ludzie wracaja z pracy itd ( 18:00 ).
Hehe, do tego to już zdążyłem się przyzwyczaić i dostosować, w końcu od półtora roku gram w DAoC na serwerach amerykańskich...
Cytuj:
Tak czy inaczej nie martw sie. Zatytaj o grupe w /info albo /guild anbo /city . Zak nikt ci nie odpowie to przejc sie do znanych miejsce ( noob island: Bog ). Mapke z info o lokacjach miejsc na noob island mozesz tu dostac :
http://chronicle.ubi.com/Community/Hera ... guides.htm
Dzieki za info. Wlasnie tego szukalem - jakiegos przydatnego info, a ludzie w grze reaguja co najmniej jakbym chcial ich kartę kredytową hacknąć lol (w sumie jak teraz o tym pomyślę, to niektóre reakcje są co najmniej śmieszne).