Pytanie dosc proste a jednak...
Zauwarzylem po powrocie do SB ze glownym celem jest:
A.Zarabianie pieniedzy/zbieranie przedmiotow.
B.Zabijanie innych w sensie PK.
Nie wspominam o exp-lowaniu bo to jest nie odzowne niestety. Takze walka/zabijanie w czasie wojny gildiowej sprzymierzencow wrogiej gildii jest czyms innym nic PK-owanie.
Ostatnio ( okolo tygodnia temu ) dziwnie mi tak jakos wypadno ze ogladalem tylko rzeczy typu "Robin of Sherwood" czy LOTR "Fellowship of the ring" i LOTR "Two towers". Konczac ogladac dwie wierze naszla mnie chec zrobienia nowej postaci w SB
Myslalem nad scouted ale wkoncu postanowilem zrobic rangera lucznika. Od tego czasu zaczela sie dylema. Z jednej strony czesc mnie protestowala zrobienia takiej postaci szczegolnie z lukiem. Druga czesc jednak opowiadala sie za perspektywa RP nawet jesli luk jest popularnie uwarzany za "gimp-niety" w tej chwili w grze.
Po krotkim rozmysle jednak zdecydowalem sie ze zrobie rangera lucznika i bede trenowal go tak jak uwarzam nie urzywajac "templates".
Konczac mam pytanie. Czy znalazl by sie ktos kto chcialby ze mna rowniez zaczac postac i starac sie miej wiecej RP-owac? Nie mowie tu ze trzeba po staro-angielsku mowic bo sam nie wiele umiem ale rzeby starac sie chronic od rzeczy typu:
, owned, slang, nie patrzec tylko tylko i wylacznie na PK aspekt ( chociaz nie wykluczam bym urzyl ta postac do PK w sensie wyjetego z pod prawa, banity).