Ja na pewno.
Raz, ze nasza gildia tam idzie na 90%.
Dwa, ze nie mam zamiaru zaczynac od nowa sie "budowac" na ktoryms z juz istniejacych serwerow, pelnych zdupowanego golda/itemow, pelnym exploiterow.
Trzy, ze jak bede gral to pewnie kupie dodatek i bedzie dodatkowy slot na postac.
Wszystki trzy hi-lvl postacie, ktore mam na Treachery zamierzam albo przeniesc razem z gildia na jeden wybrany serwer (byc moze bedzie to Carnage), zeby im pomoc sie bronic w razie czego, ewentualnie moge dolaczyc do tego owczego zergu o ile to w ogole wypali (podobno ma wypalic, ale na pierwszy ogien ma isc Fear, a nie Carnage
), ewentualnie po prostu sobie nimi poRPKowac na wybranym serwerze (wtedy wybor pewnie by padl na Carnage). Nie widze dalekiej przyszlosci na zadnym z tych pieciu serwerow na ktore moglbym sie przeniesc, tym bardziej, ze na Chaosie nam calkiem fajnie idzie, dziennie sporo kasy (1+ mil) zarabiamy na runkach etc. w miedzy czasie sobie spokojnie levelujac. Wiec pewnie _ostatecznie_ skoncze na graniu na nowym serwerze w ramach gildii i RPKowaniu na Chaosie. Tak to widze na dzien dzisiejszy.