Dodge52x2 napisał(a):
No i co ich jedziesz? Taki mądry to zrób lepszą. Albo chociaż taką samą. Nie podoba się? To nie graj. Obśmiewacie gry bo wam się nie podobają? Jak byś włożył w to, tyle pracy co oni to byś twierdził że ta gra jest najlepsza. Chłopaki się napracowali,a ty od tak ich wyzywasz. Zrób lepszą, i tyle Ci powiem.
Jack: Sam jesteś klon. Na tym forum jesteś śmieciem. Tylko spamujesz. Klon debila jesteś. Posty bez sensu.
Do tematu:
Ja chętnie zagram jak wyjdzie nowa wersja . Bo teraz nie mam czasu. Pewnie się wyrobię na 20 kwietnia z robotą.
No i tu mamy dowód Polskiego, młodego, zakompleksionego dzieciaczka...
Nie śliń się tak, jeśli chcesz bronić grę, to może wymieniaj jej zalety (których nie ma, gdyż:
*Eclipse
*Naruto, bardzo oryginalne, kolejna 1000 "gra" na podstawie "Super" anime")
*Patrząc się na wyżej załączony obrazek, zapewne przedstawiający PSEUDO-Menu z gry... Ciekawi mnie umiejętność graficzna ich Graphic Designer'a ... . Nie wróże mu świetlanej przyszłości w tej branży.
*System rozgrywki, Pewnie nic innego jak to co jest w 23665883663334,5 innych grach na silniku Eclipse... .
)
Czyli panie Dodge z cyferkami przy nicku (Co za idiota robi takie nicki ? - wybacz, musiałem to dopisać, bo coraz bardziej mnie to zaczyna denerwować), albo znajdź jakieś dowody na obalenie krytyki, albo nie wiem ... . Bo to co robisz, to jest dziecinne gadanie... "Jeśli skrytykowałeś, to zrób lepsze, jak nie zrobisz, to ssiesz i nie masz prawa krytykować" = Tak to powiedziałeś (Nie dosłownie, ale to jest 100% sens twojego posta).
Cóż, Nie życzę wam powodzenia, gdyż moglibyście zebrać ROZSĄDNĄ grupę graczy, stworzyć Silnik gry od 0, a nie używać już tak nędznych silników, które schodzą do popularności Vallshita (Śmiecia internetowego), zrobilibyście porządny silnik, własne pomysły w niego włożyli... i co z tego, że zajęło by wam to jakieś 2 lata, na zrobienie sensownego MMORPG... myślicie że zrobienie czegoś, co sie może spodobać na 1 miesiąc + będzie wymagać pracy 2-4 miesięcy ? Was chyba pogięło na całości... .
Ale cóż, to wasz wybór, wy sobie walicie ten projekt na całej linii.