Ta, plusem LoL jest brak jakiegokolwiek pay2win.
Minusem niestety community.
Bloodleaf napisał(a):
Bać się nie ma czego, a banuja za chamstwo w grze a nie za to czy ktoś wydał kasę na grę czy nie, sam kilkadziesiąt spraw w trybunale rozpatrywałem i w niektórych przypadkach chamstwo albo specjalne feedowanie przeciwnika bo się ktoś obraził na team biło po oczach.
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz.
Obecnie moda w tribunal to jest insta punish.
Jeszcze na East starałem się w miarę logicznie rozdawać punish/pardon i zawsze miałem jakieś dziwne (inne) final result niż być powinny wg mnie.
Zrobiłem mały eksperyment i na West tam gdzie więcej niż 2games report dawałem wszędzie punish - na 10 strzałów 10 celnych.
Od tej chwili ani razu do Tribunal nie podszedłem bo to nie ma sensu.
Ten system to typowa zagrywka firmy, która nie chce inwestować w community support tylko pod przykrywką "We do it for you, community!" poszła na łatwiznę ;)
Deshroom napisał(a):
Nie gram premades jak nie ogarniam bardzo dobrze. Szkoda zachodu.
Btw gralem vs Twisted Fate. Miał 35:2 coś niesamowitego. Fajny jest bo miał ze dwoch slabych w teamie i nie przeszkadzalo mu to grac indywidualnie. Imo dobry champ na random low
Desh wszystko zależy od tego co się dzieje na mapie, z kim grasz oraz jak bardzo agresywnie. Ja widziałem Rumble 40/0/~ więc nie ma co generalizować.
TF jest fajny na low jako AD (mimo, że usłyszysz flamik coś jak LOL AD TF NOOB).