raczej nie High.
dobra, mam na liczniku przeszlo 12 godzin gry, i powiem tak:
nie jest to moze godny nastepca BF3, jest mnostwo drobnych kosmetycznych bledow, gra sie czasami sama z siebie crash'uje, czasami serwery strasznie mula....graficznie nie wiem jak jest na high/ ultra, ale na medium mnie zaspokoaja, nie mam czasu sie zatrzymywac i patrzec na jaka teskture czy jest ladna czy nie, no moze poza walacym sie wiezowcem bo jak zauwazylem, gdy sie wali nawet helikoptery zwalniaja z walka i wszyscy obserwuja ten widok. Co ja to mialem, aha- z poczatku gra mnie nie urzekla, ale po tych 12-u godzinach moge spokojnie stwierdzic, ze jesli lubi sie serie BF to jest dla kazdego must have, sam sie zastanawialem czy kupic w dniu premeiry czy sie wstrzymac, ale po glebszej analizie johnego walkera i parunastu sesjach przy 4'ce stwierdzam, ze warto wydac te 180zl za te pozycje, jasne duzo osob twierdzi, ze powinien to byc map pack do 3jki, ale niestety, nie zyjemy juz w latach swietnosci gier, trzeba sie cieszyc z tego co sie ma
po 12h rozgrywce stwierdzam, bo stwierdam solidne:
8/10
ot co przyjemna rozwalka, producenci obiecywali, ze i w zespole mozna cos osiagnoc jak i bedac tzw "loone wolf" i slowa dotrzymali.
Byle do 29.10
za bledy stylistyczno- ortograficzne przepraszam