LoL high jak tobie BF nie dostarcza adrenaliny to chyba coś jest z toba nie tak
. Ok, niby o gustach się nie dyskutuje ale co my tutaj robimy w takim razie...
BTW Roball, weż nie odpierdalaj. Kto tutaj gra jeszcze w bf2 albo bf1942? Temat jest o bf3 i 4 które mają jednak sporo cech wspólnych i nie dzieli ich zajebista różnica w czasie.
P.S
Dice wypowiedziało się ostatnio, że chcą żeby bf był sportem i będą szli w tym kierunku. Z tad ten tryb bez możliwości respawnu oraz spect. Narzędzie do nagrywania też ma ponoć być ale obecnie nie wiedzą czy sami je wydadzą czy zrobi to zewnętrzna firma(nie zagłębiam się bo hawie o co kaman). Ja osobiście mam na to wyjebane bo nie mam czasu na zabawę w żadne esporty. wystarczą mi globalne rankingi
.
A co do czitów - DICE pisało, że prócz punkbustera(który ma być jeszcze usprawniony względem bf3) to dodatkowo wprowadzili anti-cheat o nazwie Fair Fights(ponoć zewnętrzna firma w tym maczała palce). Ogólnie narzędzie ma badać nasze staty oraz zaglądać w kilka innych miejsc(ale wszystkiego nie wyjawią, tzn nie dowiemy się do końca jak to ma działać co jest oczywiste w sumie...). Odnośmnie śledzenia statów powiedzieli, że jeśli np ktoś będzie nabijał ogromną liczbe pkt na minute, miał za dużo headów albo zajebistą celność to będzie wtedy na celowniku programu, który dokładnie sprawdzi co i jak. Rozwiązanie moim zdaniem ok bo tak w sumie najprościej było namierzyć delikwentów w bf3. Dodatkowo ma być możliwość raportowania ludzi z poziomu specta.