Hymmm jak by to powiedzieć:
- podczas kreowania postaci nie mamy opisów co czym jest... np. w czym się specjalizuje ice elf, albo czym jest thaemaasddzxczxczxc woman... a to są jakieś tam klasy. Potem idąc dalej, mamy jakieś staty które też oczywiście nie są wpisane na co wpływają itp. lepiej jest z talentami i spellami, tutaj już jakieś szczątkowe informacje nt. są.
Potem, sam wygląd postaci podczas generowania się, jest po prostu... pożal się Boże... żenada na pełnej linii, bije małym budżetem po oczach, że hej.
Ale to co przegięło pałkę według mnie to: wchodzisz do karczmy i narrator (piszczącym głosem bo taki ma z natury) czyta opis lokacji, owej karczmy... a jak mówi karczmarz to co? UWAGA! Ten sam narrator zmienia głos i zaczyna mówić... no żenada, ja pierdolę
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Potem sam performance, no ja pierdzielę - choppines, że szok... same postacie npc... to już lepiej by było gdyby ich nie było
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Nie doszedłem jeszcze do Walki, zobaczymy jak to będzie wyglądać... co do streamu, streamowałem już trochę tytułów ale to jest pierwszy który zawiesza mi stream (nie wiem w jaki sposób) podczas zmieniania jakości grafiki, nie wspominając o tym, że alt+tab wykrzaczył mi klienta.