Yahzon napisał(a):
To normalne że ten one shot co się walczy z Człekorylem można solować w miarę spokojnie ?
Tak. Trudny content to raid czy wysokie fale w holo.
paveup napisał(a):
no i nie bez powodu nie ma nigdy promocji na stashe, a już szczytem perwersji było dodanie systemu run z taką ich ilością
bo oczywiście inaczej się nie dało...
Runy można trzymać w tańszym craft stashu, albo zbierać tylko wartościowe. Artefakty,unikaty, medaliony i insygnia to ból, bo kilkaset slotów zajmują tylko te "co lepsze", a dropią tak rzadko, że trzymać trzeba.
paveup napisał(a):
Hawkeye sprawdza sie jedynie w solowaniu bossa , reszta to czesto kwestia gustu ale jeszcze chyba nie spotkałem fana tej postaci w grze, nie ma takiej tragedi jak przed review ale...
Moonknight to moje osobiste wielkie rozczarowanie bo czekałem na niego jak wychodził a okazał się kupą głównie własnie ze względu na animacje, choć i mechanika mi zupełnie nie lezy ale jak to zwykle bywa- kwestia gustu (tutaj fanów już widziałem).
Hawkeye ma swoich fanów, topowy rdps. Ale trzeba przetrwać do ~50 levelu, no i za wytrzymały to nie jest.
MK ma bardzo mocne powers, burst jest niesamowity . Jak dla mnie najlepszy melas w grze, a ranged build tez daje radę. Mechanika mi odpowiada, bo łatwo można zarządzać buffami.