Kruzer napisał(a):
Ja dalem 100 za dwu tygodniowego hotas x z papierami wiec nie trzeba wydawać 600 żeby się dobrze bawić
Ps. Latał ktoś adderem? Czy lepiej wsiąść w eagle do walki.
Też się zastanawiałem nad adderem, ale on jest dość wolny ... w Eagle czuję się bezpieczniej (szybkość i zwrotność) no i jest tańszy - jeszcze nikt mnie w Eagle nie rozwalił (w zasadzie to jeszcze nie zginałem ani razu [tfu tfu]).
Do walki Eagle jest wystarczający na początku i bardzo dobry.
Btw właśnie zarobiłem status "wanted" 200 CR lol ... nie wiedziałem, że nawet jak widzisz statek który jest "hostile", ale go nie przeskanujesz do końca (aż pojawi się "wanted" albo "clean") i otworzysz ogień to ... zarobisz sam status wanted i statki "security" zaczną walić też do ciebie ...
Jak leciałem potem na stację zapłacić to śmieszne bounty 200 CR (razem z "fine" wyszło 300 CR) to po drodze mnie złapał jakiś statek z federal security
(interdiction), a wcześniej mi się nie zdarzało, na szczęście uciekłem
I jeszcze jedno - wie ktoś jak działa "influence" i "reputation" ? Myślałem, że bijąc piratów ze statusem "wanted" wzrośnie mi reputacja do Federation, a tymczasem reputacja spada, influence rośnie ... nie rozumiem, czy ja mam wpływ na influence (czyli defakto "wpływ" po Polsku
) i czy to się przekłada na reputacje?