no tak , ale nie zaczyna się od aoe na single - a to różnica
, są po prostu manożerne
chodziło mi o te podstawowe combo- prawie każda klasa ma inną kombinacje klawiszy- dla jednej dobry chain to lpm- 1-1, a dla innych 1-lpm-1
coś w tym stylu- więc robiac insty dla poszczególnych klas z mnożnikami idzie sie pogubić
dziś po 6 dniach wreszcie załapałem się na battle- pewnie dlatego byli chętni , że były mnożniki 2-3 dla sparków
, sporo nagród a i sparków wtedy też po ponad 300 za 10- min
qwa do wczoraj nie miałem ani jednego crasha, po wczorajszym patchu , który miał zlikwidować crashe u tych co mieli - mam dziennie po kilka
w sumie muszę przyznać , że o ile na becie gra mi jakoś nie podeszła , o tyle teraz mnie wciągnęła- pewnie dlatego ,że nie bardzo jest jakaś inne ciekawe mmo obecnie
jest kilka mankamentów - generalnie to jeden wielki grind- ale jako staremu graczowi Lineage2 to nie jest obce , wiec jakoś nie ma problemu
troche za dużo różnych walut w tej grze, rozbudowa prowincji spowolniona przez te itemki co raz na 2 dni można mieć
mi także nie do końca pasują ubiory- tu lata rycerz , tu lata jakiś gośc w garniturze- nie wiem qwa na zebranie zarządu się spóźnił ?
itemizacja też mogłaby być ciekawsza- tak dana klasa lata z 1 i tym samym itemem- mało się postarali
ale ogólnie na chwilę obecną na plus, choć obawiam się , że ten ciągły grind sparków może ludzi znudzić