Xanth napisał(a):
Cytuj:
zobaczymy jak Horizons się tu zagnieździ
Yy, przepraszam bardzo, a kim ty jestes w ogole? Od kiedy jestes na tym forum i od kiedy grasz w MMORPGI (nie free gowna), ze tak autorytatywnie sie wypowiadasz?
X.
PS. Zadaje to pytanie calkiem powaznie, chce wiedziec, czy mam cie traktowac jako autorytet mmorpgowy i wieloletniego uczestnika tego forum, czy jako kolejnego krzykacza z darmowek.
A ja powaznie odpowiadam:
Kim ja jestem - w rl? Jak Cię poznam kiedyś lepiej to się dowiesz, na razie g... powinno Cię to obchodzić
Od kiedy jestem na forum - to moje pierwsze konto więc delikatnie ruszając głową odpowiesz sobie sam.
gram od niedawna, poznałem raptem kilka tytułów - w większości jak to ładnie nazywasz "free gowna".
Jeśli moje wypowiedzi odbierasz jako autorytatywne - Twój problem, nie miały takie być. "zobaczymy jak Horizons się tu zagnieździ" zostało użyte częściowo w celu uciszenia sporu toczonego wcześniej, rozumiem że zadałeś sobie tyle trudu by przeczytać topic - stąd zdziwienie moje że czegoś nie rozumiesz.
Chyba że (jak zauważył Khebeln) po prostu chcesz pokazać że jesteś tu "elitarną starszyzną" a ja jakimś "noobem pier....ym" - w takim razie rób swoje, nie przeszkadzam
No dalej, możesz mi napisać że jestem takim a takim smarkiem itp - tylko proszę - na prv
EDIT:
co do Twojego PS - nie jestem autorytetem, nie jestem krzykaczem. Najprościej będzie mnie traktować jako człowieka z odrobiną zdrowego rozsądku, cynizmu i humoru.