Witam. chciałem tylko zachęcic tych, co się wahają, czy ciągnąc IO. Owszem, pierwszy kontakt jest lekkim szokiem, sterowanie należy do tych, których człowiek godzinami się uczy, ale nie w tym rzecz. Dziwna sprawa, nie potrafię tego wytłumaczyc, ale to naprawdę wciąga. Wierzcie mi lub nie, ale Irth sprawia mi więcej przyjemności niz FFXI czy WoW (za którymi, moim zdaniem, idzie głównie marka, ale to tylko moje zdanie, więc traktujcie to z dystansem, plz
) mimo że to dopiero ver.0.34. Tak czy inaczej nie chce tu się spierac o to czy grafika jest na poziomie i tym podobne pierdoły, donoszę jedynie o tym, że IO ma w sobie tą maleńką iskierkę, która sprawia, że człowiek przestaje zwracac uwagę na upływający czas, co dla mnie przynajmniej ma kluczowe znaczenie. Gram już w to od miesiąca, więc nie jest tak źle, jakby mogło się wydawac. IO rozwija się w tempie średnio jednego dużego patcha na tydzien, więc jest co testowac
PS.
NDA NDA... napisałbym cosik więcej, ale NDA
PPS.
Dla tych, co niewiadomo jakim sposobem dostali invite do IO - najpewniej braliście udział w testach Wish'a , a ten został odsprzedany w części, łącznie z bazą danych, właśnie Magic Hat'owi(ale to już pewnie wiecie). Fajnie jest patrzec, jak szczątki Wish'a żyją w innej grze...
Pozdrawiam