Goatus napisał(a):
Wydaje mi się że joshe nie mówił tego w odniesieniu do zwrotów typu "open pvp" itd tylko raczej do tego że tekstu nie da się przeczytać nawet za trzecim razem >.>
np Co miałeś na myśli tutaj:
"ajkby open pvp i looting bylby przykryty community to nie pvp-uje lol "
Bo nawet czytając 10 razy nie mam pojęcia ;P
Albo to zdanie:
"Full loot odpada, malo ludzi sie dobrze przy tym bawi albo gra jest tak zaprojektowana ze i tak sie stresujesz (ale wlasnie to jest najlepsze, nie wychodzisz z miasta od tak skaczac jak wibrator po stole)."
Rozumiem że stresowanie się jest najlepszed?
Mało ludzi bawi się przy full loot albo gra jest stresująca?
me not compute....
Następne w kontekście poprzedniego jest jeszcze lepsze:
"Open pvp, tez odpada, plus full loot to jeszcze lepiej,..."
;]
Ogólnie nie pisz kiedy pijesz ^_^
No to lecim dalej:
kuzwa juz totalnie na pvp sie nie da zarobic czy jak? :<
Do tego odnosilo sie zdanie "Pewnie by sie dalo, jskby open pvp i looting bylby przykryty community co nie pvp-uje lol " co chyba ciezko zauwazyc przecinek, ktory nie sluzy jako kropka, no i literowki poprawilem. Cos dzisiaj pisane mi nie idzie.
"Rozumiem że stresowanie się jest najlepszed?
Mało ludzi bawi się przy full loot albo gra jest stresująca? "
1. Stres lub obawa przed byciu zgankowanym ma swoje plusy i minusy. Raz nie gramy w gry zeby sie ciagle denerwowac dwa jednak to daje pozytywny wynik w rozgrywce, ludzi jednak obchodzi czy zgina czy nie, poniewaz bezposrednio traca nie tylko kase na jakies repairy (jak w WoW) czy exp regain (jak w AO) ale swoj dobytek.
2.Inaczej. Nie malo ludzi sie bawi, ale Blizz udowodnil ze masa ludzi deathmatch co nic nie daje poza literkami.
"Open pvp, tez odpada, plus full loot to jeszcze lepiej,..."
Open pvp jako "standalone" content w grze a ten plus to polaczenie tych cech. Nie wszystkie gry open pvp maja full loot i vice versa.