Strangerr napisał(a):
Tak jak w wiekszosci wypadkow kiedy Kon wcina sie w posty uwazam to za bezsens tak tym razem trafil w sedno , drogi panie Atherius od jakiegos czasu zauwazylem ze prawie w kazdym topicu w ktorym pojawi sie twoj post zaczyna sie flame , hmm ciekawe czemu ? Odpowiedz jest prosta , nie masz zielonego pojecia o czym piszesz , bylebys cos naskorbal w topicu . Kilka postow temu napisalem ci juz dlaczego servery zostaly wylaczone a ty nadal upierasz sie przy swoim mimo iz kazda rozumna osoba przyznalaby sie do bledu i na tym zamknela ta konwersacje.
Edit: tak btw chcialbym ci jeszcze zwrocic uwage na to iz Stress Test jest z reguly PO becie a nie przed , jak sama nazwa mowi stress test . Jezeli nie wiesz co to oznacza radze zapytac bardziej zaawansowanego kolegi . To tak apropo twojego posta od ktorego to sie zaczelo . Tak wiec nie dosc ze kon wyjasnil ci dokladnie co oznacza stress test (no moze mogl sobie oszczedzic ostatnia linijka
) to tym razem to nie on spieprzyl ten topic.
Dobra przyznaje sie, ze przeczytalem wiadomosc z launchera, przyznaje sie, ze jestem zniesmaczony tym, ze mi wylaczyli wayfindera i tym, ze chcialbym, aby ten krotki beta test odbyl sie bez takich ekscesow jakie sie dzialy w trakcie stress testu, co jest normalne.
Swoj post wyczyscilem, bo na miejscu kogos innego nie chcialbym czytac wypocin tych dwoch panow, wiec niech Zychoo, albo ktos inny przywroci ten temat do porzadku.
Gralem w calego stress testa, gram w bete, ale ogolnie nie mam pojecia o czym pisze i w co gram, to tak na marginesie, wybaczcie :<. Jesli nadal sa jakies reklamacje to zapraszam na pw.
Z mojej strony eot.