OK, co do pierwszej częsci twojego postu - tradycyjnie- no comment
Druga czesc oznacza, ze nadal klamiesz ( nie dales mnie na ignora). Tak samo klamiesz pewnie wszystkich innych. Ale nie wazne. Swiat mi sie nie zawali od twego niby-ignora.
Cytuj:
fyi na koniec, juz wyjasnilem dlaczego dalem ignore,
Nadal kłamiesz :/
Cytuj:
przeczytaj post jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem
System decrease to ver 0.1
Czytam :
Cytuj:
Powiem ci ze jestes malo ciekawy
Riposta z podstawówki. Też moge stwierdzic, " Kon jestes zerem" , Kon brzydko pachniesz, Kon masz wystające zęby itp.
, nawet we flamach, ktore szybko obracasz w "a nie bo ty" --> ignored - powinienem byl to wczesniej zrobic.
Flamy tworzysz ty :
Cytuj:
eagleeyes wrocily? Myslalem, ze po przerwie uda ci sie cos w temacie topica splodzic, ale widze, ze bez niespodzianki w tym zakresie.
A to jest najlepsze :
[/quote]szybko obracasz w "a nie bo ty"
Cytuj:
1.
Cytuj:
ty jak widac tylko na tym poziomie operujesz.
2.
Cytuj:
to takie wlasnie przepychanki z sezonowymi trollami twojego pokroju.
Sam to zaczynasz, sam to prowokujesz, sam tego uzywasz:/ Ale zapomniałem ty jestes z tych " równiejszych", wszyscy inni to debile, nikt inny nie ma racji, chwalisz sie ze ktos cie nazwał frustratem :/ szkoda słów . Sorry meeeeeeeen
Cytuj:
przeczytaj post jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem.
Co w drugim poscie zarzucasz komuś brak zrozumienia twojego tekstu. Powiem Ci tyle- to moze jest to twoja wina? Zawsze myslalem, ze prawidlowa informacja to taka by inni ją zrozumieli. Tak mnie uczyli. Mozesz pokazywac na migi, ale zeby Cie zakumali.Moze jak piszesz swoje teksty to robisz jakies niekontrolowane ruchy na migi? Wtedy moze masz racje- reszta powinna je logicznie zauważyć. Daj nam szanse -
załacz kamere to moze wtedy cie zrozumiemy :/
Co do tematu :
Do bety zapisałem sie ponad 3 miechy temu:/ niestety brak odpowiedzi narazie. Gierka zapowiada sie ciekawie i napewno skosztuje:). Z tego co wiem statek bedzie kierowany przez jednego gracza. Kazdy będzie mial takie wlasne doki w ktorych będzie mogl dokować wlasne statki (kilka). Ogólnie zapowiada sie ciekawie .