Hydragorn napisał(a):
Tomugeen chyba nie liczysz, że przedstawimy ci tu na forum całą fabułę, rozpiskę mechaniki, przebieg wszystkich questów i cały bestiariusz? Bo jeśli wydawało ci się, że zamierzaliśmy uraczyć was całą toną questów i opisów i błagać na klęczkach żebyś ocenił to raczej się przeliczyłeś...
Wyobraz sobie, ze taki Sigonyth (no ok, oni tworzyli gre dluzej i mieli jakis zamkniety plan i troche funduszy, wiec to polka wyzej niz wy) zdolal mnie zainteresowac jako odbiorce wlasnie dzieki rzadko spotykanym i innowacyjnym rozwiazaniom. Tak czy siak tamten projekt upadl.
Fabula, bestiariusz, questy to oprawa... a ja nadal nie doczekalem sie, co ma gra oferowac w samym sednie rozgrywki.
Nie dziwie sie ze na forach o programowaniu/grafice byliscie przyjeci cieplo - w koncu tam mozecie sie swoja praca pochwalic.
To jest forum o mmorpg, tutaj sa odbiorcy czekajacy na efekty tej pracy.
I ostatnie stwierdzenie z mojej strony. Bedziecie sobie dlubac w tej grze i dlubac, az polowa skladu sie zmieni a reszta dzieki doswiadczeniu nabytemu w trakcie projektu rozwinie sie dalej zawodowo. Gra jednak nigdy sie nie ukaze w pelnej wersji. Gratuluje trudu i zdolnosci, tu rozmawia sie jednak o grach, nie o ich tworzeniu.