Ja też uczestniczylem w beta testach i pare info do ludków, którzy moze nie dotrwali:
prosfesję (hunter, assasin, warrior, physician) wybiera się po osiągnięciu poziomu 1 Dan (10 lvl)
testuję grę na laptopie (niezgorszy bo toshiba tecra s3, niemniej jest to laptop a ne PC) i NIE MAM PROBLEMOW Z LAGAMI, PRZYCINANIEM SIE GRY ITP, a siedze na łaczu WiFi 802.11b (dla nie wtajemniczonych to 11mb/sek)
grafika - taka sobie, nie umywa się do EQII, LII czy Eve Online, ale nie jest też aż tak zła
grywalność? mała ilość questów, banalnie proste etc, interfejs użytkownika nie jest taki zły, natomiast bicie cały czas zwierzaków i potem jakichś Rogue ... na dłuższą metę staje się nudne.
Wlazłem kiedys do lokacji gdzie moby byly na 50 lvl, ale ... szybko stamtąd zwiewałem
Ogólnie gra jest fajna, ale ...
ciekawe jak wyglądają bitwy? Nie zdążyłem się dochrapać konia, ciekaw więc jestm jak sie go wykorzytuje, jeśłi tylko do transportu, to kicha, jeśłi równiez do walki (a arty na to wskazują) to ciekawi mnie jak
. Zamierzam sprawdzić to podczas openbeta, pytanie tylko czy będę musiał robić nową postać
Wracając do grywalności - ja w ocenie bym chyba nie przekroczył 6/10, ale, ogólnie cała gra otrzymałaby trochę wyższą ocenę
gdzieś przewinęło się info o skrzynkach - w srodku czasami jest cos ciekawego, czasami jest kicha, a czasami jest kolejna skrzynka do otwarcia której trzeba wydać 125k złota
. Nie otworzyłem bo nie zdążyłem nazbierać
Gra się na pewno przyjmie (aczkowliek to jeszcze zależy od ceny abonamentu)
zapraszam do galerii screenów z gry:
http://www.gry.gildia.pl/gry/hero_online/galeria_betatesty
Nie wiem tylko czemu do open beta na nowo trzeba ściągać klienta
, nie wystarczyłby odpowiedni patch?