Hmm czy ja wiem czy sterowanie w L2 jest do bani... Moim zdaniem to kwestia przyzwyczajenia
System walki PvP w L2 jest moim zdaniem najlepszy z wszystkich dostepnych obecnie grach MMORPG
Wywazenie klas zalezy od servera na jakim sie gra. Ale na wielu serverach system ten jest wywazony. Lucznik zabije maga, ale nie ma szans z tankiem, ktorego znowu mag bez problemu rozwali
Pozatym wiele zalezy od umiejetnosci grajacego. Gracz moze rozwalic postac na wyzszym levelu jesli tylko potrafi grac. Kazda klasa ma swoje wady i zalety. No i Castle Siege. Cos pieknego
Wyobraz sobie np 100 atakujacych zamek i 100 broniacych go graczy. To trzeba poprostu zobaczyc
Kolejny plus to hmm targ w giran
Masa sprzedjacych cos i kupujacych ludzi
To ze tylko jedna klasa moze tworzyc przedmioty wcale nie jest minusem! Po to wlasnie sa clany. Ty jestes wojownikiem inny magiem jeszcze ktos inny bufferem nastepny krasnalem ktory tworzy przedmioty. To ma wplyw na wspolprace miedzy graczami. Chodzenie w party tez jest moim zdaniem in +. Sam nie jestes w stanie pokonac raidbossa co wiecej w niektore miejsca nie ma sensu lazic samemu bo zginiesz odrazu (zbyt wiele agresywnych moobow np. LoA i tak zwane karikowo
). Ja np nie zapomne wyprawy na Anthare
Ogromniasty smok i masa ludzi z nim walczacych, ktorzy byli przy nim jak mrowki
Cos pieknego
Co do serverow to jest ich cala masa i do tego darmowych, wystarczy wpisac w googlach i bedzie ich cale mnostwo. Co wiecej polityka tworcow L2 nie traktuje tych serverow jak servery pirackie. To dla nich poprostu reklama swojego dziela. Wiadomo ze w pelni dzialajace skile, brak lagow czeste update sa jedynie na oficjalnym serverze. Ale poza oficjalnymi jest duzo naprawde dobrych serverow prywatnych, ktore trzymja poziom
Na nich mozesz poznac L2 i dopiero wtedy zdecydowac sie na retail i placic comiesieczny abonament
W WoWa gralem niewiele szybko gra powedrowala do kosza. NIe wiem czemu ale nie spodobala mi sie. Chyba nie miala dla mnie tego czegos co L2.
Pozdrawiam