eagleeyes ---> a nie ja się nie przyznawałem ze jestem Polakiem. Z
www.gry-online.pl jako firmą SOE nie chce za bardz gadać bo jest Polski oddział SONY z którego dostajemy gry i materiały (i z Wielkiej Brytanii), to znaczy na E3 pokazali kolegom co mieli pokazać, pressy przysyłąją itd. Ale ogólnie gadać nie chcą. Ale taka babka z SOE która sie zajmuje comunity wypatrzyła kiedyś moją stronę
http://eq2.gamepressure.com/ i bardzo jej się spodobała. Kiedyś jakś rok temu gdy w EQ2 (w grze) nie było tyle map terenów i labiryntów to ludzi korzystali z moich map. W piku (teraz to nawet 1/10 niema) to stronka miałataką oglądalność jak forum GOLa
i była naprawdę popularna. Więc babka z SOE wpisała mnie na swoją listę Community Sites SOEi od teog czasu przysyła mi masę fajnych rzeczy. A najepsze w tym wszystkim jest to że kiedyś popraosiła mnie o adres do korespondencji, trochę się wahałem czy podać polski ale podałem. I wiecie co d tego czasu dostaję gratis wszystkie gry i dodatki do gier SOE, większość w wersjach kolekcjonerskich, na dwiazdkę przysłali mi równeiż kilka gier na PSP, a (myślałem że się popłazcemy ze śmiechu) na halloween przysłali UPSem paczkę słodyczy z życzeniami. Po prostu odjazd. Mam koszulki, mouse pady itd.
No i oczywiście zapraszają mnie do bety każdego dodatku do EQ i EQ2. Jest cool. Dużo pracy kosztowała mnie ta strona ale zabawy mam teraz sporo. Więc jak SOE przejeło Vanguarda to bardzo się ucieszyłem no i dupa. Gdzieś musi być jakiś kruczek. Pewnie dostanę się do tej bety ale na samym końcu przed premierą, a chciałem bardzo zobaczyć ja teraz.
No ale widocznie gdzieś jakiś błąd popełniłem.