1 grudzień 2006 22:35 (info)
"Aven zostal czlowiekiem kierujacym zespolem Testerow, pracuje jako administrator nowego platnego forum i wraz z reszta tworzy dobra opinie i pilnuje przestrzegania regulaminu."
Płatne forum ;/ ? A czy gra będzie darmowa ?
Ja bym proponował rozwiązanie podobne do tego z tibi i niektórych mmo mianowicie ,płacisz za jakiś dodatek rl pieniędzmi w Szlachciu ,może za jakieś przestępstwo złapanie na kradzieży lub coś w tym stylu można płacić też za dodatkowe itemy wykuwate przez królewskiego kowala albo przynajmiej żeby wyjść z lochów...
Miło by było jakby można było wykupic akt
nietykalności który dostajemy po przyjściu do np. króla i oddaniu dowódu zabicia smoka lub innego raida.
Akt nietykalności obronił by nas przed dwoma występkami lub trzema ,zależy od tego ile jest wart akt i z czego wyleciał.
No i najważniejsza sprawa questy !! Misje są w sumie jedną z najważniejszych rzeczy w grze bo w dzisiejszych czasach wszyscy twórcy "mmorpg" zapominają o odgrywaniu swych ról ,niby są klasy i rasy ale to nie to co w normlanym rpg'u a powinno przynajmniej podobnie
Te gry to są tak naprawde H&Slashami a nie Massive Multiplayer Online Role Playing Game takim jak : Tibia ,nie no żartuje chociaż tak naprawde tamte questy nie są takie złe
podobna są to gry w których mamy grać w rolach a tak naprawde w mmo~ żadko sie spotyka takie zjawisko.
Gdzie te misje w ,których odgrywamy role wielkiego wojownika ,powinien uratować księżniczke z wieży gdzie przetrzymuje ją wiedźma z czerwonym wielkim smokiem ,gdzie te wszystkie historie ,które są prawdopodobnie prawdziwe gdzie to sie straciło ?!?
Tak naprawde tego nie było
,ale powinno być wiem ,że to ciężko ale to tylko H&S ... MMORPG to musi być rpg w którego gra wiele graczy i robi to co robili np. nasi przodkowie lub ludzie z legend albo chociaż nawet postacie wymyślone przez nas samych mmo~ to nie gra w której biega wiele osobników i wbija lv z innymi ziomami i zazwyczaj robią to tylko żeby przetestować gre a później sprzedać konto ;/
H&S'y to bezsens bijesz bijesz bijesz i co po co ci taka rąbanka żeby zdobyć nowe itemy wbić level expic na czymś mocniejszym ale jeśli dorobisz taki lv i może chcesz być najlepszy nawet jeśli jesteś to jest to bezsens. Osobiście uważam ,że takie H&S'y to to totalny bezsens nie przepadam za grami tego typu ale z tego co widać wielu ludzi takie coś kręci i dlatego to tylko moje zdanie...
A wracając do questów to nie powinny wyglądać tak jak
niżej
Idziesz na questa : Zabij 100 "Noob Mob" i przynieś 10 "Noob coin" <-- Robi sie je tylko dla expa i innych głupot żadnemu mojemu znajomemu sie to
niepodoba i dlatego zrezygnowaliśmy z SRO.
Prawdziwy quest powinien wyglądać tak : Pogadaj z "npc" w "mieście" i spróbuj sie od niego dowiedzieć gdzie "Noob Moby" przechowują swoje "noob coiny" wiem tylko ,że żyją gdzieś w jaskiniach i może tam powinieneś szukać ,jeśłi znajdziesz "noob moby" przypatrz sie im i spróbuj znaleźć "noob coiny".
/|\ Coś w tym stylu
A tak apropo ludzie lubią wielkie wojny
I na rozwuj Szlachcica system donate.
Może to wystarczy na utrzymanie serva pozdro