konrador napisał(a):
W takim razie po co ten post, skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia?
Staralem sie dac w lekki sposob do zrozumienia, ze piszac "zapowiada sie na hit roku 2007" mylisz sie. Nawet zedytowalem posta i zaznaczylem wyraz "wiecej", zeby wieksza ilosc osob byla w stanie zalapac jego sens. Rozumiem, ze jestes jednym z "weteranow" i boli cie, ze do bety zamiast ciebie dostal sie ktos, kto uwaza 2 Moons za nic innego tylko kolejny koreanski pseudo-mmo zarcik. Tough cookies.
'waszemu' Konradorowi
Nie, cos ci sie uroilo. Po prostu na tym forum taka jest reakcja na osoby, ktore nie posiadaja podstawowej zdolnosci czytania ze zrozumieniem i rzucaja sie bez powodu. Proste.
Po pierwsze nie naleze do osob, ktore lubia wrzucac sobie na lewo i prawo a te twoje "bez powodu" wcale nie jest bez powodu jakby Ci sie to wydawalo. Jedyna rzecza, ktora mnie drazni, to ta, ze wiekszosc nie majac nic konkretnego do powiedzenia, po prostu wpierdala swoja watek chcac zaistniec/zablysnac/pojechac kogos ( niepotrzebne skreslic ). Zeby odczytac twoj post ( bo liczylem sie z tym, ze moze Ci sie cos nie spodobac) musialem przejsc przez pare wypocin twoich serdecznych guardow;]. Ale do rzeczy, wczesniej napisalem ze czekam na jakies sprawozdanie, relacje, wrazenia z gry. Po czym Ty piszesz:
Cytuj:
Gram w bete, ale nie bede tu nic _wiecej_ pisal, bo za duzo mamy zyczliwych.
. No wg mnie, jezeli juz ktos gra to moglby przyblizyc choc troche obraz tej gry. Aha one more thing- nie interesuje mnie czy ta opinia bedzie pozytywna czy negatywna. Rozumiem, ze piszac "Za duzo mamy zyczliwych" nie chciales odbierac nam nadzieji, tak? Biore pod uwage opcje, ze nie chciales z nikim dzielic sie swoja opinia, lecz w takim wypadku twoj post byl bezcelowy. Dodam jeszcze, ze wywolanie jakiejs klotni nie bylo moim celem, moze to moja wina, ale taki mam sposob pisania, bynajmniej...nikogo raczej nie obrazilem i w zadnym wypadku nie bylo to moim celem. No ale jak widze, to nie wszyscy to rozumieja.