Generalnie ja sam do mychy nic nie mam. Ale moze mnie pseudo autoaim w semi mmo nie odpycha
Osoiscie podba mi sie jak jest system eqp zrobiony i jak mozesz rozwijac swoje bronie i je ulepszac. Mnogosc uzbrojenia nie tylko w kwesti statystyk czy grafiki ale ttakze w stylu uzywania ich. Niektore bronie poprostu wywolaly duze LOL na mojej twarzy ^^ Jak np Grapler dla Blademastera co mozna by opisac jak lanca scorpiona z MK co przyciagala goscia do ciebie ^^ Albo cos jak rocket laucher/granade z opuznionym zaplonem co wbija sie w przeciwnika i wybucha z opuznionym zaplonem rozucajac flaki dookola ^^ Przyklady moglbym wymieniac bardzo dlugo. Genralnie z tego co dev pisza w tej chwil jest ok 100 typow broni i kazdym type gra sie inaczej
Puki co ja planuje conajmniej 3 postaci w retial Blademaster (crit build) - DPS monster, nic sie mu nie jest wstanie rownac kiedy przychodzi do czystego dps, jedyny problem ze jak ty nie zabijesz pierwszy to cie zabija szybko
Czyli typowy glass cannon w mele, typowe mele fireworks ^^
Summoner - Your everyday hell spawn army
Czyli inaczej mowiac kupa rozwalki i bawisz sie w prowadzenie zastepow petow, i tu zaznacze ze doslownie zastepow bo jedyny limit do sumonowania lesser minions to ilosc twojego power pool aby je utrzymac
Oprocz tego mozna jescze trzybac 1 duzego peta z 3 typow no i na koniec mamy jescze cos jak summon diabla z piekla na okreslony czas tylko. Summoner uzywa glownie magicznych broni ktore sa conajmniej pokrecone. Nawet wole nie opisywac ich tu
No i guardian. Tym sie za duzo nie bawilem, ale rozmawialem z ludzmi co maja max lv w becie. Generalnie Super Tank, z AOE i bonusami im wiecej przeciwnikow na tobie/dookola ciebie tym silniejszy jestes. Zaznacze tu ze np na elite mode mozesz miec i 50-60 przeciwnikow atakujacych cie na raz. Prawdziwa rzeznia ^^
Co do animacji to jakos animacji sama w sobie jest bardzo dobra, problem bardziej lezy w dobraniu ruchow postaci i zachowan etc. Np doskoki blademastera sa conajmniej smieszne czasami. Ale chyba zaczynam sie do tego przyzwyczajac, niemniej na poczatku reagowalem na to WTF ? Teraz nie zwracam na to uwagi
PVP jest szczatkowe tylko jak nie masz subskrypcji, w becie nie bylo za bardzo jak potestowac pelnego pvp. Jak bendziesz mial subskrypcje sa rankingi, areny, i specjalne poziomy do pvp
Mozna sobie takze wlaczyc pvp w normalnych misjach jak z kims grasz i miec np friendly fire ^^
PS Konrador mam nadzieje ze sobie kupisz hellgate i sobie pogramy razem. Jaka postacia bys gral jezeli kupil bys HG ?