Ja wiem ze skoro gra mi sie nie podoba to oznacza ze jestem pedalem i zydem ale nie podniecajcie sie. Moze sie nie znam ale w Mortal Kombat gra mi sie przyjemniej.
Kabraxis napisał(a):
Idac tym tokiem rozumowania to bezsensowne jest wydawanie mordobic na konsole wogole. Po co nam Tekken, Virtua czy Soul Calibur skoro ma automatach i tak gra sie lepiej. A dobrej bijatyce wystarcza trzy opcje w menu: ARCADE, VERSUS i TRAINING od biedy moze byc jakies STORY. Zadnych udziwnien nie potrzeba - to nie jest przygodowka tylko gra wymyslona do obicia ryjka koledze/kolezance.
Nie wymagam zeby gra byla bardziej rozbudowana, ale niech kosztuje 30$. Moze tobie wystarczy tryb CPU i versus, ja sie przyzwyczailem do tekkenow i caliburow ktore zazwyczaj daja wiecej zabawy.
exodus napisał(a):
Nie da sie grac na padzie czy po prostu nie umiecie? To dwie rozne rzeczy.
Nie wiem moze nie umiemy, nie zmienia to faktu ze w innych grach nie walcze ze sterowaniem, na sticku w automacie tez jest o niebo lepiej.
Pozatym co to za argument, to jakis problem dodac alternatywne sterowanie przystosowane do kontrolera xboxa?
Na koniec dodam ze nikt nie chce ze mna w to grac bo kazdy woli calibura, vf, mortal kombat.