shp napisał(a):
CzeGje, masz słaby sprzęt że ci długo ładuje? Bo właśnie zauważyłem, że na niektórych, zanim dołączą, można czekać po pare minut.
Wkurwiające jak cały team sie zebral tylko jednego brakuje i podłącza go dobre 5 min.
Jak ktoś chętny na noob game to pisać, acc: sheepy
btw Tempest i Electrician ownują ;F ..pomijając ofc te op scouty czy madmany
edit:
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=3670Fajny hero screen we flashu, masz ustawione tak jak w grze. Można na spokojnie zlukać gdzie jaki hero, żeby przy wyborze wiedzieć co kliknąć (na początku meczu zawsze gra z serii: kto szybszy po scouta ;F)
tradycyjna dota laduje mi sie bez problemowo i to zazwyczaj ja sie smialem ze ktos ma wooden pc. Fakt ze napierdolili tutaj niepotrzebnej grafiki troche denerwuje. Imo dolaczenie do jakiejs gry powinno byc bez wiekszego delay (chodzi mi o zbieranie samyh graczy) bo ladowanie sie gry to juz inna sprawa. To jest w miare ok. Nie jestem ostatni
Co do pca p4 2.4 radek 9550 i 768 ramu. Kod faktycznei jest z dupy bo dlugo wczytuje mi tylko pierwsza gre. Potem jest juz bezproblemowo. No i bez przesady pare minut to sie na mnie nie czeka.
Btw zajebista opcja voice chata bez zbednego tsa ventrolli i tym obnych pierdol
Fajnie jest uslyszec get the fuck off u damn stealer od jakiegos trola ktory nie umial zdenyowac
No i to priceles "help help help.... fuuuuuck
"
New game old habit
btw : nick : cG