Witam
Grałem w sporo gier MMORPG i w niektórych z nich było to czego nie ma w innych, jedna rzecz dobra jest w jakieś grze, której druga gra tego niema, ale ma inną dobrą rzecz, której nie miała poprzednia gra. Np. Age of Conan ma fajny styl walki i budowanie własnych miast, a World of Warcraft nie ma tego, ale ma za to więcej ras, klas i lepszy klimat (wolę elfy, krasnoludy itp. niż barbarzyńców i wojowników biegających w samych gaciach.)
Więc ja poszukuję takiej gry MMORPG:
-Normalny styl walki. Nie ma on wyglądać tak jak w WoWie, że klikniesz na potworka, a postać sama z nim walczy, tylko ma to być tak jak Age of Conan, Dangeons & Dragons Online i w ostateczności metin2, czyli chodzi o to, że gracz musi cały czas coś robić podczas walki. (To najważniejsze).
- Przy tworzeniu postaci ma być podział na rasy i klasy, ale nie musi być klas, może być np. tak jak w RuneScape (ras ma być co najmniej cztery)
- Przy tworzeniu postaci ma być dobre modelowanie naszego bohatera, czyli wybór fryzury, kolor włosów, odcień skóry, twarz, oczy, usta, nos. Coś takiego jak w The Lord of the Rings online, albo Deangeons & Dragons online, a najlepiej tak jak w Perfect World, no i w na prawdę wielkiej ostateczności jak World of Warcraft.
- Klimat świata. Oczekuję klimatu takiego jak World of Warcraft, albo The Lord of the Rings online, czyli krasnoludy, elfy itd. chodzi klimaty Władcy Pierścieni, Warcrafta, coś w tym stylu.
- No i oczywiście duży świat i dużo rzeczy. Gra ta musi się cały czas rozwijać, czyli co nie długi czas muszą wychodzić jakieś patche.
Jeśli znacie jakiś tytuł, który spełnia powyższe wymagania byłbym wdzięczny za podanie, jestem rozdarty na kilka części i nie wiem w co grać.
Proszę o pomoc.
|