Highlander napisał(a):
m2cg? nie wiem chyba w inne gry gramy. Ja grajac ten mecz widzialem tylko asfaltow z tubami. Bo celowac to za trudne. Tuba jest po prostu za latwa, ludzie juz platynowe gwiazdki z tuba maja. Spam tego jest beznad
z m2cg mam mam prawie platyne, a engiem gralem mniej niz assaultem. duzy splash dmg, szybko leci i powoli opada. niszczy pojazdy, mozna zestrzelic helikoptery - w przeciwienstwie do granatnika. no i 8 pociskow z perkiem. takie polaczenie snipy i granatnika
ogolnie musze sie zreflektowac. wydaje mi sie, ze bez unlockow assault bedzie naprawde wazny (przynajmniej po sparach mam takie wrazenie), bo engowi bardzo szybko ucieka ammo bez perkow - glownie mam na mysli pociski do wyrzutni rakiet. caly czas biegalem i rzucalem ammo. podstawowa bron assaulta tez daje rade, ale strzela sie specyficznie i spray jest zajebiscieeeee niecelny. za to celownik dobry i pojedyncze strzaly naprawde skuteczne.
poza tym smoke bez 3d spotowania jest calkiem calkiem, zasmradza tez lepiej niz myslalem. mozna tez zabic nieuzbrojonym pociskiem, w razie czego
. kiedys pamietam podnioslem na pubie bron assaulta i dopiero po 3-4 killu ogarnalem, ze zabijalem dymnym granatem.