Siemka, Jak na razie gra mi się odpaliła w mieście jako tako nie mam lagów(zobaczymy jak będzie w walce). Mam pytanko, czy da się coś zrobić żeby AOL przy każdym połączeniu przyznawał to samo IP? Bo w grze dostaję jakąś kare związaną własnie ze zmienionym ip (inbox zablokowany na 10 min)?
Tak wogóle to udało się komuś wg poradnika Artunika
Arturnik napisał(a):
Tu macie moj guide jak korzystac z AOL'a, jakby ktos mial caly czas problem .... 7. Jesli chcecie grać bez proxy, trzeba najpierw stworzyć postać (jesli jej nie mamy) i porozmawiac z Nao
8. Gdy bedziemy mieli już pełną kontrolę wejść do menu (taki jakby pasek startu w Windowsie) i kliknąć logout. Po wciśnięciu log out należy szybko wejść do task managera (Alt+Ctrl+Del) i zakończyć proces o nazwie "AOLacsd.exe" (używane przez system) // najlepiej sobie przygotowac juz task managera na ten proces, zeby po kliknieciu log out nacisnac tylko na zakoncz proces
9. Jeśli zrobiłeś to poprawnie, powinieneś być na ekranie logowania postaci do świata.
* - Jednak zeby sie tak naprawde sie nim cieszyc, co kazde logowanie trzeba powtarzac ta czynnosc (od kroku 5 do 9)[/i]
grać na swoim IP?
Ps. na jakim gracie kanale, są już jakieś polskie klany? Chętnie się dołącze